KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Peszkov így reagált Orbán Viktor magyar-orosz közös határ kijelentésére

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Orbán Viktor miniszterelnök már korábban is, de legutóbb éppen a prágai V4-es csúcsot követően jelentette ki, hogy Magyarország nem szeretne közös határt Oroszországgal.

Dmitrij Peszkov a Kreml szóvivője újságírók előtt jelentette ki, hogy Oroszország nem jelent veszélyt arra, aki nem fenyegeti.

„Messze nem mindenben értünk egyet Orbán úrral, Oroszország nem jelent semmilyen veszélyt – ellentétben azzal, amit most irigylésre méltó állandósággal ismételgetnek az Európai Unióban – egyetlen olyan államra sem, amely nem ellenséges Oroszországgal szemben, amely nem próbál meg ellen-Oroszországgá válni, tehát az ezzel kapcsolatos félelmek alaptalanok”

– mondta Peszkov a magyar kormányfőnek azt a kijelentését kommentálva, miszerint Magyarország nem szeretne közös határt Oroszországgal.

Peszkov hangsúlyozta, hogy Oroszország „a maga és gyermekei számára” igyekszik biztonságot nyújtani.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt képen: Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője / BBC

 

Ez is érdekelheti:  Ukrán katonák: „Ha nem lennének a parasztok, éhen halnánk”

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

3 thoughts on “Peszkov így reagált Orbán Viktor magyar-orosz közös határ kijelentésére

  1. GYERTEK EL CSAPIG.ADJÁTOK VISSZA KÁRPÁTALJÁT,ÉS LŐN CSODA BÁRKI LEGYEN HATALMON NEM FOGJA ELFOGADNI.A HÁTTÉRHATALOM BEFÉKEZ.MONDHATJUK UGY HOGY A JELENLEGI SZOVETSÉGES.BÁR EZ MÁR ÁLLITÓLAG MEGTORTÉNT,1989 UTÁN,A LENGYEL PÁPA KETDEMÉNYEZÉSÉRE.OTT DERUL KI NYILVÁNOSAN KI KIVEL VAN.

  2. Kevés olyan vezető volt az utóbbi 500 évben, aki olyan jól látta a geopolitikai összefüggéseket, mint Orbán. Ezt a kijelentését viszont nem értem, hacsak nem taktikai okból mondta, és nem így gondolja. Mert százszor jobb és biztonságosabb lenne egy orosz szomszéd, mint egy ukrán. Ők nem űznek sportot a nemzetiségek elnyomásából, eszük ágában sincs megtámadni minket, (az ukrán nácikról ez nem mondható el), és biztonságosan ellátnak bennünket gázzal, olajjal, sőt, rajtuk keresztül ide érne az új selyemút is.

    1. Kedves Mátyás!

      Bár nem szoktunk hozzászólóink véleményeihez hozzászólást tenni, most mégis azt kell mondanunk, hogy ezt mi is pontosan így gondoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük