KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Orosz hírszerzési főnök Ukrajna felszabadításáról, Navalnij haláláról és az Északi Áramlat vezeték felrobbantásáról

Az orosz hírszerzés főnöke kedden azt mondta, hogy az Ukrajnában élő népek demokratikusan választhatnak majd, hogy visszatérnek-e történelmi anyaországukhoz – jelentette a Magyar Békekör tudósítója.

Szergej Nariskin az orosz televízió Soloviev Live műsorában folytatott beszélgetésen a következőkkel válaszolt arra a kérdésre, hogy „visszakerülhetnek-e egyes területek, nem csak orosz területek, történelmi hazájukhoz”: „Ezentúl ez majd demokratikusan történik, az emberek döntésén fog múlni”.

Az újságírónak arra a kérdésére, hogy mikor várható az orosz győzelem, és mikor fogja beismerni a Nyugat, hogy elvesztette ezt a háborút, Nariskin kijelentette:

“Röviden válaszolok. Nyerni akkor fogunk, ha majd azt látjuk, hogy mindenkit felszabadítottunk, aki meg akart szabadulni ettől a korrupt, náci rezsimtől. Nem Washington vagy London birtokolja ezt a területet, hanem az ott élő emberek. Atyáik, nagyapáik, őseik ezen a földön éltek, őseik ebben a földben nyugodnak. Ők a tulajdonosok, ők döntik el, hol akarnak élni, milyen országban. A Nyugat akkor lesz majd kénytelen elismerni, hogy elvesztette ezt a háborút.”

Alekszej Navalnij haláláról szólva, az orosz hírszerzés főnöke közölte, hogy Navalnij természetes halált halt. „Undorítónak nevezte a Nyugat sátáni táncát Navalnij koporsója körül. Ezek azt hiszik, hogy előadást tarthatnak nekünk erkölcsiségről” – mondta a nyugati vezetőkről szólva.

Az Északi Áramlat gázvezetékek felrobbantásáról Nariskin tudatta:

„Közvetett jelek arra utalnak, hogy angolszász országok állnak a terrorcselekmény mögött. A kirakós játék összeállt. Voltak információink, közvetett jeleink az elkövetőkről, bár ezeket a közvetett jeleket maguk az elkövetők tárták föl. A rejtvény egyértelműen az elkövetőkre mutat”.

 

Moszkva, 2024. március 6. szerda (MB)

Kiadta: Magyar Békekör

Kiemelt képen: Szergej Nariskin / Fotó: RIA Novosti. Alekszej Danicsev

 

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük