KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Washington Post: Ukrajna már veszített

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ukrajna az amerikai lassúság miatt már elvesztette a konfliktust Oroszországgal – jelentette ki Johnny Ernst iowai republikánus szenátor – idézte őt a Washington Post, számolt be róla a ria.ru.

„Ukrajna már vesztett, mert nem reagáltunk gyorsan” – mondta.

A politikus szerint emiatt az USA elvesztette tekintélyét a világ színpadán, az ukránok pedig sok életet áldoztak.

A szenátus kedden tárgyalja azt a törvényjavaslatot, amely csaknem 61 milliárd dollárt ad a kijevi rezsimnek. Szombaton a képviselőház már elfogadta. Mint Volodimir Zelenszkij előző nap elmondta, Joe Biden amerikai elnök megígérte, hogy „azonnal” aláírja a dokumentumot, miután azt a szenátorok jóváhagyták.

Vlagyimir Putyin sajtótitkára, Dmitrij Peszkov szerint a Kijevnek nyújtandó további segélyekről szóló döntés várható volt, ez csődbe fogja vinni Ukrajnát és gazdagítja az Egyesült Államokat.

MH

Kiemelt képen: Egy nő ül egy ukrán katona sírja mellett az ukrajnai Lviv-i Lychakiv temetőben, a fegyveres erők napján, 2023. december 6-án. © Yuriy Dyachyshyn, AFP

Ez is érdekelheti:  A zsinagógát akarta felgyújtani, agyonlőtték

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük