KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Varga Judit: Ez vár ránk, ha a baloldal kerül hatalomra április 3-án?

Varga Judit igazságügyi miniszter közösségi oldalán reagált arra a baloldali hacker támadásra, melyet több, nemzeti portál ellen intéztek internetes bűnözők.

Varga Judit bejegyzésében az EBESZ-nek is felhívja a figyelmét a történtekre, bár ne legyenek illúzióink az EBESZ-szel kapcsolatban, hiszen ez a szervezet nem a nemzeti pályán focizik.

Varga Judit bejegyzése:

Felhívjuk az EBESZ figyelmét a baloldali hackertámadásra, ha esetleg elkerülné a figyelmüket!

Megmutatkozik a világhírű baloldali sajtószabadság. Ma reggelre több magyar jobboldali hírportált megtámadtak és elérhetetlenné tettek csupán azért, mert azok mást mertek írni, mint a nemzetközi liberális mainstream média.

Ez vár ránk, ha a baloldal kerül hatalomra április 3-án? Portálok ellehetetlenítése és újságírók vegzálása? A baloldal bűnözőket bérelt fel a kampányban? Ez is benne lesz vajon az EBESZ-jelentésben?

Úgy látszik, a “nem értek egyet azzal, amit mondasz, de halálomig küzdeni fogok azért, hogy mondhasd”-ból eljutottunk a “ha nem vagy velünk, akkor elhallgattatunk” dogmáig.
Április 3-án üzenjük meg mindenkinek, hogy minket nem lehet elhallgattatni!

We draw the attention of OSCE observers to the left-wing cyber attack, in case it has escaped their attention!

The world-famous leftist freedom of the press is being manifested. This morning, several Hungarian right-wing news websites were attacked and made inaccessible simply because they dared to say something different from the international liberal mainstream media.

Is this what awaits us if the left-wing comes to power on 3 April? The shutdown of websites and harassment of journalists? Has the left-wing hired criminals for the campaign? Will this be included in the OSCE report?

It seems we have diverted from the concept of „I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it” to the dogma of „if you are not with us, we will silence you.”

Ez is érdekelheti:  Ujjat húzott Lázárral a Coca-Cola, nem kellett volna: itt a miniszter válasza

On 3 April, let’s tell everyone that we cannot be silenced!

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó:

Kormányközeli hírportálokat hekkeltek meg ma raggelre

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük