KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kormányközeli hírportálokat hekkeltek meg ma raggelre

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Hétfőn több kormányközeli magyar újságot is meghekkeltek: a Nemzeti Sport, a Metropol, a Figyelő, a Szabad föld, a 888.hu, a Mandiner és sok megyei lap címlapján is váratlan kép fogadta reggel az olvasókat.

A felsorolt oldalak legtöbbje most elérhetetlen, a meghekkelt újságok címlapján az Orbán-kormányt kritizáló tartalmak szerepelnek, a címlapon pedig következő szöveg volt olvasható: „Ez a weboldal a kormányzati propagandamédia része! Elhoztuk az igazságot nektek! Propaganda helyett független sajtót! Nézd meg, hogyan ver át a propaganda média!”– hirdeti a címlapokon megjelenő szöveg. Egyes lapoknál nem jelenik meg ez a szöveg, csak egyszerűen elérhetetlenné vált az oldal, nem tölt be. Vélhetően itt is erről az akcióról lehet szó, de ezt teljesen biztosan nem tudni. Az akciót valószínűleg az Anonymous nemzetközi hekkercsoport hajtotta végre, mert az oldalak alján erre utaló szöveg van.

(444, Tx)

Ez is érdekelheti:  Stoltenberg: a NATO-tagok katonai személyzetet állomásoztatnak Kijevben

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük