KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Tüntetnek, őrjöngenek, tombolnak az abortuszpártiak + videók

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Békés tüntetéseket és erőszakos cselekményeket is kiváltott az amerikai legfelsőbb bíróság pénteki döntése, amellyel érvénytelenítette a Roe kontra Wade döntést, ezzel lehetővé tette a tagállamok számára, hogy maguk döntsenek arról, betiltják-e az abortuszt.

Arizonában például könnygázt volt kénytelen bevetni a rendőrség, miután tüntetők egy csoportja megpróbált behatolni a helyi törvényhozás épületébe.

A feldühödött tüntetők Los Angelesben autóutakat zártak le, s botokkal támadtak azokra a gépjárművekre, amelyek nem voltak hajlandók megállni.

A rendőrség több erőszakos tüntetőt őrizetbe vett a nyugati nagyvárosban.

A New York-i rendőrség mintegy húsz embert vett őrizetbe az erőszakossá fajult tiltakozásokat követően.

Mások úgy érezték, hogy a konzervatív Fox News hírcsatornán kell levezetni a feszültségüket. A csatorna New York-i épülete előtt többtucatnyi tüntető illette trágár szavakkal a médiumot.

Magyar Nemzet

Kiemelt kép: Rendőrök vesznek őrizetbe egy aktivistát, aki a legfelsőbb bíróság épülete előtti kerítéshez bilincselte magát az abortuszhoz fűződő jog támogatóinak tüntetésén Washingtonban 2022. június 21-én (Fotó: MTI/EPA/Shawn Thew)

Ez is érdekelheti:  Medvegyev a pokol lovasára bízná Joe Bident

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük