KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Stoffán György: Nyílt levél Ferinek – Ukrajnáért meghalni?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Feri, Nem vagy nálam az a kategória, akinek a megnyilvánulásaira reagálni kellene – békeidőben. Ám, most háború van. És nem is te vagy a fontos, hanem az a hihetetlen butaság, gonoszság, meggondolatlan és teljes gőzzel nyomuló hazafiatlanság, ami belőled és az öregedő bolgár naccsosasszonyból árad. Erről jut eszembe: lecserélhetnéd már, mert igen rossz hatással van rád. És, ha nem tetszik neked ez a Magyarország, akkor „el lehet menni… itt lehet minket hagyni”. 

Ne, de térjünk a tárgyra Feri. Én tudom, hogy papnak készültél és számos alkalommal, amikor időd van eljársz bérmálkozni, de javaslom, hogy legalább öt bérmálkozás helyett ülj le az 5-8 történelemkönyvek mellé és lapozd át őket. Tudom, hogy túl vagy már ezen, hiszen vagy tíz évig jártál egyetemre és olyan remek dolgozatot írtál, hogy el is dugták a nagy nyilvánosság elől… vagy te titkosítottad, ki tudja. Azonban ezen az egyetemen nem tanították meg neked, hogy a magyar miért hajlandó meghalni. Idegen érdekekért nem. Igaz, volt már rá példa a történelemben, hogy magyar katonákat küldtek az orosz frontra. Amikor erről esik szó, akkor ti habzó szájjal hörögtök, és mindenfélét mondtok az akkori politikai vezetésre. És tudod mi volt ellene a vád Feri? Pontosan az, amit most ti csináltok: – a háború Magyarországra kiterjesztését, az országnak a háborúba történő fokozottabb belesodródását megakadályozni nem törekedett, másrészről a háborúra vonatkozó nemzetközi jogszabályokat súlyosan megsértve, emberek törvénytelen kivégzésének és megkínzásának felbujtója volt… nem is folytatom, mert ebben a kettőben minden benne van 2006-tól napjainkig. És ezért tőletek(!) Feri, kötél járt Jánynak.

És amíg Jány estében ez nem állt meg, hiszen 1993. október 4-én a Legfelsőbb Bíróság felmentette, addig a te és a téged követők esetében ez a két vádpont ül. Hiszen idegen érdekekért akartok magyar katonákat halálba küldeni és Magyarországot bele akarjátok sodorni abba a háborúba, amely a két világrend között folyik. Feri, ez a háború gazdasági érdekek mentén folyik. Tudom, hogy jól fizet a hazaárulás, de annyit nem fizethet normális embernek, hogy saját hazáját – már amennyire annak tartod Magyarországot – és saját honfitársait lemészároltassa. Igaz, te már megpróbáltad ezt 2006-ban, amiért majd később felelsz, de nem kellene halmozni a bűneidet egy háborúban való ostoba részvétellel, hiszen, ha a te gazdáid nyernek, Magyarország akkor is csak kiszolgáló személyzetként működhet abban a világrendben. Ha a másik nyer, a helyzet ugyanaz. Intézzék tehát, úgy, ahogy akarják. Persze, tudom, hogy neked a hatalom és a pénz a mindened, azért bármire képes vagy, de ne ítélj ilyen durván, és ne küldj halálba senkit a saját és családod érdekében. Tanulj történelmet, egyháztörténetet, és már a tizedik lapnál rájössz, hogy a magyar önszántából soha nem vállalta az idegen érdekek miatti halált. Másokért akkor áldozta az életét, amikor menteni kellett embertársait, bújtatni az üldözötteket… mert ez keresztényi kötelessége is.

Ez is érdekelheti:  Stoffán György: „Orbán Viktor, háborús uszító”… avagy a dilettánsok tora II.

Feri! Nézz magadba egy kicsit úgy, mintha nem volna semmid, mintha éppen olyan egyszerű polgár lennél, mint én. Nézz rá a gyerekeidre, és próbáld meg szülőnek érezni magad, próbáld meg szeretni őket, ha megy a dolog. És nézz le a zsidótól rekvirált villátokból Budapestre… állnak még a hidak, a város szépül. Miért akarsz te romokat, halott gyermekeket, kiégett országot látni, tele magyar katonasírokkal? Te tényleg ennyire hülye vagy Feri? Tényleg ennyit ér neked a pénz és a hatalom, az idegen érdek? És ha már mást nem vagy képes felfogni és figyelembe venni parlamenti őrjöngéseidben, akkor hadd áruljam el neked: te is belehalsz a háborúba. Hiába bújsz biztonságosnak vélt óvóhelyre… az atom utolér téged is Feri.

Ha befejezed ezt a lázítást, akkor csak a hazudozásaidért, a tömegbe lövetésért, a rágalmazásokért kell majd felelned, amikor itt lesz az ideje. Mert eljön az ideje Feri! A bűneid nem évülnek el, mert azok emberiség ellenes bűncselekmények. És korántsem biztos, hogy azok nyernek ebben a háborúban, akik ma a hátad mögött állnak, és fenyegetőznek arra az esetre, ha bíróság elé merne állítani téged bárki. Ha nem fejezed be, akkor a háború elpusztít velünk együtt itthon – vagy a népharag bánik el veled –, nem Ukrajnában, ahová katonaként akarsz küldeni erőszakkal magyar fiatalokat, akik inkább Magyarországért akarnak élni itthon, és nem akarnak meghalni idegen érdekek miatt idegen földön. Mert fogd föl Feri: ez a háború a világ újrafelosztása érdekében folyik. A keresztény és a nem keresztény világ harca. Az őrült és erkölcs nélküli globalitás és a szabad nemzetállamok harca, a jó és a gonosz harca. Isten elleni harc, ami eleve vesztésre ítéltetett, mert Isten ellen nem lehet győzni – ezt te, mint rendszeres bérmálkozó – ezt talán tudod… Érdekkörök harca a nép vérének kiontásával! És minden felelős megkapja ezért a büntetését! Te is.

Ez is érdekelheti:  „Fogd rá a nyuszira”… az „Új Világ” magyarországi margójára

Szánalmas vagy Feri. Olyan ember vagy, aki egy régi világban ezek miatt a bűnök miatt, amelyeket te elkövettél a magyar nemzet ellen, már csak egy rossz emlék lennél, és elrettentésként beszélnének rólad, mint legyőzött ellenségről, regényben, mint Hegedűsről, vagy népmesei formában az ördögről.

A háború maga a borzalom Feri. Én láttam… mint tudósító a délvidéken és a román forradalom alatt… és akik embereket ölnek és arra buzdítanak, azoknak nincs helye a földön Feri! Mert szörnyű látni az anyjából kivágott csecsemőt, a tömegsírokat, a lefejezett öreg magyar parasztasszonyt… és az iskola előtt lelőtt a halott gyereket. És te ezt akarod Feri! És  erre nincs magyarázat Feri! Nincs felmentés! Ez halálos bűn!

Végül hadd idézzek neked egy Horatiustól származó aforizmát, Zrínyi Miklós, a költő kiegészítésével: – Dulce et decorum est pro patria mori – mondta Horatius. Majd sok évszázaddal később Zrínyi így egészítette ki: – Sed dulcis est vivere.

(Azt, hogy mit jelent magyarul ez az aforizma, kérdezd meg a kvízmesteredtől… Talán azt is meg tudja mondani neked, hogy ki volt Horatius és Zrínyi…)

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)  

Kapcsolódó:

Pilhál Tamás: Meghalni Gyurcsány miatt

Kocsis: Gyurcsány álljon le a háborús hergeléssel!

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük