KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kocsis: Gyurcsány álljon le a háborús hergeléssel!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Fidesz frakcióvezetője arra szólítja fel Gyurcsány Ferencet, a DK elnökét, hogy „álljon le a háborús hergeléssel”, ne kockáztassa a magyarok békéjét és biztonságát.

Kocsis Máté pénteki Facebook-bejegyzésében Gyurcsány Ferenc közösségi oldalán megjelent posztjára reagált, amelyben a volt miniszterelnök a „Zelenszkij-Orbán vita lényegéről” írva úgy értékelt: Orbán Viktor „gyáva, erkölcstelen nemzetként szeretne bennünket látni, láttatni”.

„Orbán szerint életünk ára a bűnbeesés. Az élethez szar alakká kell válnunk – mondja. Meg se próbál más utat ajánlani a nemzetnek. (…) Miért osztoznánk az ő bűnében? Van más választás” – fogalmazott a DK elnöke.

Kocsis Máté bejegyzésében azt hangoztatta, hogy nem keveredhetünk bele a háborúba. Gyurcsány Ferencet pedig felszólította, hogy ne tegyen ilyen nyomást a magyarokra. „Nem, nem válunk +szar alakká+ – ahogy mondja -, és nem leszünk gyávák, erkölcstelenek, ha ki akarunk maradni két másik ország konfliktusából” – érvelt.

Szerinte ennek az ügynek sokkal nagyobb a tétje, mint egy hétköznapi politikai vitának. „Életveszélyes, amiért maga biztosan nem fogja vállalni a felelősséget. Sosem tette. Tudja, mivel járna a részvétel, mégis belehajszolná az országot. Még mindig” – fogalmazott Kocsis Máté.

Arra is felszólította Gyurcsány Ferencet, hogy „ne hadováljon” más útról, hiszen ő is pontosan tudja, vagy kimaradunk, vagy belekeveredünk a háborúba.

„Álljon le a háborús hergeléssel! Most hétvége jön. Mélyen gondolkodjon el, és szálljon magába: tényleg ér annyit a politikai verseny, hogy kockára tegye a magyarok békéjét és biztonságát?” – fogalmazott Kocsis Máté, hozzátéve, hogy Gyurcsány Ferenc posztja világossá teszi mindenki számára, mi a tét április 3-án, hiszen nem kérdéses, hogy az ellenzék mit akar.

Ez is érdekelheti:  Több kutatás is igazolja a Kárpát-medencei őshaza elméletét - Nem vagyunk jöttmentek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük