KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

RUSSIA TODAY: Orbán Viktor kijelentette, hogy hazája a saját érdekeit képviseli

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Russia Today orosz kormányzati médiakomplexum is beszámol Magyarországnak az orosz-ukrán háború kapcsán kifejtett álláspontjáról.

Az orosz hírközlő médium angol nyelvű, a mindig rettenetesen demokratikus Európai Unió által, az európai emberek számára elérhetetlenné tett internetes oldala, Orbán Viktor miniszterelnök álláspontját emelte ki, illetve azt a nyilatkozatot hangsúlyozza, melyben világosan megfogalmazódik, hogy Magyarország ki akar maradni ebből a háborúból és Magyarországnak Magyarország és a magyar emberek érdekei az elsők, Magyarország Magyarország oldalán áll.

Az RT felhívja a figyelmet arra, hogy Volodimir Zelenszkij ukrán elnök, közvetlenül próbálta provokálni a magyar miniszterelnököt, de nem járt sikerrel.

 

A Russia Today a cikkben rámutat arra, hogy a többi Ukrajnával határos EU tagállamtól eltérően Magyarország mindeddig nem volt hajlandó fegyvert küldeni Kijevbe és nem engedte, hogy más országok ilyen szállítmányokat vigyenek át a területén.

 

A cikk szerzői kiemelik, Orbán azzal érvelt, hogy mivel az országba irányuló gázmennyiség mintegy 85%-át és az olajnak több mint 60%-át Oroszországból importálják, Budapestnek nem áll érdekében Moszkvával szemben fellépnie.

Legutóbbi nyilatkozatában azonban a magyar kormányfő hangsúlyozta: „ az oroszok számára világossá kell tenni, hogy ezt a háborút nem érdemes folytatni ”, egyúttal arra figyelmeztetett, hogy Európának kerülnie kell, azt hogy „ jobban ártson önmagának, mint az oroszoknak”.” Felszólította továbbá Brüsszelt, hogy biztosítson több forrást Magyarországnak az ukrán menekültáradat kezelésére – (nem) olvasható a Russia Today Magyarországgal foglalkozó cikkében.

Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel a mindig “demokratikus” EU-ban az üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Radnóti László: Anyakép – kétféle ecsettel

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük