KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Sorosék népirtást folytatnak, de felelősségre lesznek vonva – a modern Nostradamus jóslatai beteljesülnek

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

„N” nyugger, békésen kortyolgatja francia vörösborát, de rövidesen be kell majd érnie villányi borokkal, miután:

Sorra válnak valóra a modern Nostradamus jóslatai

A népek elvesztik hitüket, mert jön az „Antikrisztus”, aki azt súgja nekik, mától minden szabad, felejtsétek el hiteteket, adjátok fel identitásotokat, hiszen a szabadság felszabadít.

         

Azóta Párizsban a katedrálisok lángban állnak, a papokat és a híveket leöldösik, de hol van most a Franciák büszkesége, a világszerte rettegett idegen légió?

 

A francia nemzetbiztonsági szolgálat tétlenül nézte, ahogy Párizs belvárosában zsidókat gyilkolnak halomra. De az izraeli titkosszolgálat sem kapott engedélyt az Amerikai Egyesült Államok elnökétől, hogy megtorolhassa a brutális támadást. Pedig Mohszen Farizade iráni atomtudóst, rutinszerűen likvidálták egy útmentén parkoló furgonból, műholdról irányított automata gépfegyverrel, majd távirányítással felrobbantva eltakarítottak minden nyomot, miközben a derék franciák még Párizsban sem tudnak rendet tartani. Rövidesen nem lesz, aki megművelje a Napkirályok óta viruló szőlő birtokokat, mert a mohamedánok elüldözik a dolgos keresztény szőlősgazdákat. Vajon ki lehet ez az „Antikrisztus” aki mindezeket büntetlenül megteheti?

Soros nem az „Antikrisztus” csak egy globalista stróman. Az USA-t uraló pénzhatalmi elit Európát irányító tartótisztje, ezért utasíthatja büntetlenül az Európai politikai elitet, és nem likvidálhatja az izraeli titkosszolgálat. Nostradamus jól látta, az a nép, amelyik elveszti hitét és azt hiszi, ha ledobja láncait szabaddá válik, azt legyilkolják, leigázzák, elkergetik. Mert hit nélkül nincsen lelki tartás és az ősök által megtapasztalt túlélési stratégia elvesztésével az egyén magára marad. Elveszítve lelki kötődését társaihoz, magára maradva kiszolgáltatottá válik. A globális világuralom megteremtéséhez fel kell számolni az egyén, a család és a nemzet által létrehozott minden köteléket, csak így hozható létre a felülről vezérelt fogyasztói tömeg. De az elmélettel van egy kis probléma. A kereszténységet ugyan büntetlenül be lehet darálni, mert egy békés gyülekezet, de a zsidóság már megszenvedte a megsemmisítés gyötrelmeit a náci koncentrációstáborokban, ezért a túlélők ivadékai antagonisztikus ellentétben állnak a feltörekvő iszlámmal, sohasem fognak behódolni. Az iszlám térhódításával szemben, a zsidó-keresztény szövetségben van a túlélés egyedüli stratégiája. Ezért próbálják a globalisták a zsidókat, és a keresztényeket egymás ellen kijátszani. Aki Sorost meri kritizálni az antiszemita, de Soros ügyködése révén irtják büntetlenül a zsidókat Párizsban.

Ez is érdekelheti:  Téglásy Imre: Két Ige(n) - Három Élet

A globális pénzhatalmi elit másik nagy tévedése, hogy Kínát alá becsülte. Pedig az ötezer éves civilizáció magasabb intellektuális szintre jutott, mint a kétszáz éves USA.
A Föld véges erőforrásainak újrafelosztásáét ez a két globális nagyhatalom vív ádáz küzdelmet 2020–ban vírusfegyverekkel. A COVID 19-et nem Isten szabadította az emberiségre büntetésként, hanem az tudatosan lett kifejlesztve, az atomarzenál kiváltására. Az Európai Uniót azért kell migránsáradattal tönkre tenni, hogy ne léphessen fel harmadik félként ebben a küzdelemben. Soros dolga, hogy félgyarmati sorba taszítsa az Európa területén élő ötszázmillió polgárt. Adolf Hitler óta nem hordott a hátán a Föld még egy ilyen gazembert.

Izrael sorsa az iráni konfliktus miatt bizonytalanná fog válni, mert hiába rombolják le az atomlétesítményeket, hogy ne építhessenek atomfegyvert, az már az amúgy is elavult, stratégiai hadászati szerepét elveszítette, mióta kitört a vírusfegyverrel vívott harmadik világháború. A COVID-19 csak a kezdet. Ezzel a két globális nagyhatalom 2020-ban kölcsönösen csapást mért egymásra, majd 5-7 év alatt végig fertőzi a föld népességének 80%-át. Iránban is nagy pusztítást okoz, ezért számolni kell a visszafordított vírustámadások következményeivel. A COVID 19 mesterségesen előállított vírust, de állati ágensekkel módosítani lehet. Ez történt spontán módon Dániában egy nyérc farmon, de patkányokkal, egerekkel és más kisállatokkal is próbálkozni fognak a szemben álló felek. Ezért ma senki sem tudja megmondani, mikor fog véget érni a vírusokkal vívott harmadik világháború. Egy viszont biztosan látszik: Soros, ha megéli, a hálózatának prominensei a náci háborús bűnösök mintájára felelőségre lesznek vonva népirtásért.

A harmadik világháborút követő negyedik ipari forradalom nyertese a Kínai érdekszférába betagozódó gazdasági közösség lesz. Ebben a globális pénzügyi, gazdasági közösségben az USA dollár egy értéktelen papirossá válik. Ezért szeretné Soros örökjáradék kötvényként Európa népeire rásózni a globalista tőkekonglomerátum által összeharácsolt dollár milliárdokat. Ilyen kaliberű gazembert még nem hordott a hátán a Föld! Remélem, hogy aki végig olvassa mindezt, megérti mi zajlik a fejünk felett, az érdekeink ellen, a bőrünkre.

Ez is érdekelheti:  Ezért hazudik, aki az oroszországi szankciók sikeréről beszél - íme...

Ha nem, javaslom, igyon egy pohár jó bort, ha nincsen francia, jó lesz a villányi is….

Damus Nostra

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Sorosék népirtást folytatnak, de felelősségre lesznek vonva – a modern Nostradamus jóslatai beteljesülnek

  1. Az Idegenlégió az országon (Franciaország) belül nem vethető be.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük