KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A 2018-as választások érdekességei 9 pontban

A balliberális pénzpórázon tartott hazai médiumok, sajnos nem pártatlanok. Ez viszont egy véleménycikk, amelynek alapja az Alfahír publikácója!

Ezen a hírportálon jelent meg Kim Lane Scheppele, az amerikai Princeton Egyetem tanára által írt és a 2018-as voksolás tisztaságát vizsgáló tanulmány nyomán írt anyag. Sajnos az amerikai Yale Egyetem kutatói is állították később, hogy a közmunkával való zsarolással biztosítja magának a nyomorgó vidéki lakosság szavazatait a Fidesz-KDNP. A szokatlan szavazatmegosztás főleg vidéken, olyan körzetekben volt jellemző, ahol nem voltak ellenzéki szavazatszámlálók! (Ez mindenképpen sajnálatos, mert így a nemzet szervezetlensége is felszínre került, vagyis kiderült, hogy ha volt csalás, ahhoz ez döntően hozzájárult!)

 De vajon miért nem volt képes az egyébként pénzzel alaposan kitömött ellenzék kinevezni 12-13 ezer szavazószámláló biztost? Talán azért, mert ezen a voksoláson sem a helyben ismert és elismert emberek indultak egyéni jelöltként, hanem a pártvezetők által jelölt pártkatonák? Szerintem, aki csalásról beszél a választások kapcsán, az csak a felelősséget akarja elhárítani magáról éppen a nemzet szervezetlensége és az egész pártrendszer közismert bűnei miatt.

Ebben a tanulmányban szerepelnek a következő állítások:

1/ A választási szoftvert a Pintér Sándor belügyminiszter belső köréhez köthető, 2012-ben államosított IdomSoft Zrt. fejlesztette. Az a cég, amelynek vezetőjével Orbán, Semjén és Habony is együtt várták az eredményeket már 2010-ben is.

(BG: Ám ha minden választókörben ott lett volna egy-két tisztességes ellenőr, akkor nem lehetne csalásról beszélni, sem hazánkban, sem az USA-ban!)

2/ Ebből pedig az következik, hogy manipulálták a levélszavazatokat. vagyis a határon túli Fidesz-aktivisták felnyitották a már feladott borítékokat, és amelyekben nem a kormánypártra leadott szavazatokat találtak, azokat megsemmisítették. Így lett a Fidesznek 96 százalékos többsége a külhoni magyarok körében.

(BG: Ám ha minden ilyen lépésnél ott lett volna egy-két tisztességes ellenőr, akkor nem lehetne csalásról beszélni, hisz ezt nem lehetetlen megszervezni!)

3/ A választókerületek határainak 2014-es átszabásával a Fidesz eleve megváltoztatta a választási esélyeket, a szavaztok eloszlása így számára sokkal kedvezőbben alakult, főleg a kisebb szavazókörzetekben, ahol átlag 6 százalékkal kaptak többet a fideszes jelöltek, mint az ellenzékiek.

Ez is érdekelheti:  Levédia krónikása: Az Isten adta, az Isten most elveszi

(BG: A választási esélyeket szerintem a képviselőjelöltek hitelessége és a párt eddigi tevékenysége, főleg törvényhozási teljesítménye adja össze és nem más!)

4/ Jász-Nagykun-Szolnok megyében a szavazók állítólag 5000 forintot kaptak, hogy a Fideszre voksoljanak, míg akik erre buzdították őket, szavazatonként 10 ezer forintot tettek zsebre.

(BG: Ha ez így van, akkor tessék már büntetőeljárást kezdeményezni azokkal szemben, akik ezt elkövették!!)

5/ Több szavazóbiztos is arról számolt be, hogy helyi vállalkozók, tisztviselők és uzsorások fenyegették, zsarolták a szavazókat, hogy a Fideszre húzzák az ikszet, különben elveszítik a megélhetésüket, nem jutnak közmunkához.

(BG: A fenyegetés és zsarolás bűncselekmény, s csak bizonyítani kell a bíróságon! Ha nincs bizonyíték, akkor ne vádaskodjunk, mert az hamis vád!)

6/ Az újabb trükk az volt, hogy Fidesz választási kamupártokat hozott létre, amelyeknek ajánlóíveire a kormánypárt íveiről, vagy láthatóan korábbi, azóta elhunytak nevét is tartalmazó adatbázisokból másolták át aláírásokat.

(BG: Rendben, de ez is hamis vád amennyiben nem bizonyított! Ám az nehezen képzelhető el, hogy soha senki ne tanúsítaná ezt, ha igaz! Ha a rendes bíróságok előtt nem lehet pert nyerni, akkor és csak akkor lenne szabad nemzetközi – vagyis valójában az országunk ellen dolgozó – birósághoz!)

7/ A nagykövetségeken és az átjelentkező szavazók voksaival sem volt minden rendben: 2918 borítékkal kevesebb érkezett meg az érintett szavazókörökbe, mint ahányan a hivatalos adatok szerint ilyen módon leadták a voksukat.

(BG: Nem ismétlem magam…)

8/ Az sem volt egyértelmű, hogy valójában hány szavazásra jogosult magyar állampolgár volt a választások napján. Ennek fő oka a határon túli szavazók és a kettős állampolgárok nehezen meghatározható száma, bár egy tisztességes választás feltétele a tiszta és átlátható választói névjegyzék.

(BG: Ez igaz ugyan, de én még emlékszem arra, amikor a balliberálisok a 40 millió román rohamával fenyegették meg a magyar választókat.)

9/ Furcsa és gyanús volt az is, hogy a választási eredményeket kezelő szoftver, mellyel a szavazókörök eredményeit továbbították a választási irodának, gyakran leállt vagy akadozott. De gyanúsnak tűnt a választási központ számítógépes rendszerének összeomlása és az elsöprő Fidesz-győzelem ezt követő bejelentése is!

Ez is érdekelheti:  Elzárták előlünk az olajat, de áramot tőlünk akarnak az ukránok

(BG: Ez is igaz ugyan, de ha minden választókörben ott lenne az ellenzéki ellenőr, akkor bizony erre sem lehetne hivatkozni! Vagyis minden vádaskodás csak arra jó, hogy az ellenzék a saját felelősségét eltakarja a választási vereség csúfossága miatt. Más kérdés, hogy a tudatipar miatt mi jut el a választókig?)

 

NIF megjegyzés: A 2018-as választások során a Nemzeti InternetFigyelő szerkesztői közül többen, az ország más-más részében pártdelegáltként NEM balliberális és NEM Fidesz színekben vettek rész szavazatszámláló bizottságok munkáiban. Rajtuk keresztül tudjuk, hogy az általuk képviselt és ellenőrzött körzetekben sehol nem tapasztaltak visszaéléseket vagy törvénytelen szavazásra utaló jeleket. Meglepően magas részvétel mellett minden helyen elsöprő  volt a Fidesz mellett leadott voksok száma. További megjegyzés, hogy a szerkesztői csapat legtöbb tagja 1990 óta rendszeren jelen volt mind a helyhatósági, mind az országgyűlési választásokon szavazatszámláló bizottságokban. Tapasztalataink szerint csalás a 2002-es választások alkalmával történt. Az akkori események egy külön elemzés tárgyát képezik. Visszatekintve: meglehetősen sok a párhuzamos vonás a 2020-as amerikai elnökválasztással!

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük