KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Orosz kommandósok megölték a Jobb Szektor egyik vezetőjét

 

Orosz kommandósok megölték az ukrán ultranacionalista Jobboldali Szektor egyik prominens tagját – közölte hétfőn az orosz védelmi minisztérium. Tarasz Bobanichot Moszkva azzal vádolta, hogy 2014-ben több száz civil halálát okozta Kelet-Ukrajnában.

A minisztérium közleménye szerint egy orosz kommandós osztag likvidálta a legismertebb neonácit, aki az ukrajnai Harkov régióban lévő Izium városától mintegy 5 kilométerre délre járőrözött. Bobanich volt a Jobb Szektor tartalékos hadműveletekért felelős parancsnok-helyettes.

A minisztérium nem hozta nyilvánosságra Bobanich halálának pontos körülményeit. A Jobb Szektor közösségi médiájában úgy fogalmazott, hogy pénteken Izium közelében ölték meg „legendás nacionalistát”.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel a mindig “demokratikus” EU-ban az üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük