KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Gyurcsány Orbán ellen lázít: A fegyvert nem lábhoz tenni, hanem felemelni kell

A 2006-os rendőrterror kiagyalója és fő felelőse, ma megjelent közösségi bejegyzésében lényegében a törvényesen lebonyolított választások után nyertesként kikerült Fidesz-KDNP és annak vezetője, Orbán Viktor ellen lázít.

Posztjából süt a gyűlölet, a vereségüket képtelen el nem fogadás, és persze mindaz az arrogancia, amely mindig is jellemezte mind a személyét, mind azt a tömörülést, mely képtelen volt a történelem folyamán elfogadni a magyar nemzet akaratát.

A hibákat természetesen nem saját köreiben keresi, fel sem akarja fogni, hogy ők hűek maradtak mindazokhoz a történelmi hagyományaikhoz, mely mindig is szembe ment a nemzet érdekével és csupán külső erők segítségével, vérrel, szuronyokkal, vagy éppen a bankok támogatásával jutottak hatalomhoz.

Gyurcsány azt írta:

Magyarországnak törvénytelen kormánya van, lesz.

Gyurcsány szerint a hatalmon levők folyamatosan csaltak egyoldalú választási törvénnyel, megtorló államhatalommal, szélsőségesen aránytalan nyilvánossággal, pénzügyi háttérrel, tehát ahogyan fogalmazott:

Nincs ok tiszteletre, együttműködésre, elfogadásra és a fegyvert nem lábhoz tenni, hanem felemelni kell.

Csendben megjegyezzük, tudjuk, mit jelentenek ezek a mondatok. A magyarok kaptak már ízelítőt könnygázgránátból, gumilövedékből, szemkilövésből, emberek véresre veréséből, ujjak és kezek eltöréséből, kínzásokból és megalázásokból a fogdák mélyéről, törvénytelen meghurcoltatásokból és ítéletekből, hazugságokból, és meghamisított pénzügyi mérlegekből született választási csalásból. Akkor az a fehérjehalmaz volt Magyarország miniszterelnöke, aki ezt a mai posztot jegyzi és ma is gyűlölettel tekint a nemzetüket féltő magyarságra. Gyurcsány Ferencnek hívják.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük