ÉLŐ KÖZVETÍTÉSEN LEHET MAJD NYOMON KÖVETNI A NEMZET ZÁSZLÓJA AZ ANDRÁSSY ÚTON RENDEZVÉNYT!

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Gyurcsány Orbán ellen lázít: A fegyvert nem lábhoz tenni, hanem felemelni kell

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A 2006-os rendőrterror kiagyalója és fő felelőse, ma megjelent közösségi bejegyzésében lényegében a törvényesen lebonyolított választások után nyertesként kikerült Fidesz-KDNP és annak vezetője, Orbán Viktor ellen lázít.

Posztjából süt a gyűlölet, a vereségüket képtelen el nem fogadás, és persze mindaz az arrogancia, amely mindig is jellemezte mind a személyét, mind azt a tömörülést, mely képtelen volt a történelem folyamán elfogadni a magyar nemzet akaratát.

A hibákat természetesen nem saját köreiben keresi, fel sem akarja fogni, hogy ők hűek maradtak mindazokhoz a történelmi hagyományaikhoz, mely mindig is szembe ment a nemzet érdekével és csupán külső erők segítségével, vérrel, szuronyokkal, vagy éppen a bankok támogatásával jutottak hatalomhoz.

Gyurcsány azt írta:

Magyarországnak törvénytelen kormánya van, lesz.

Gyurcsány szerint a hatalmon levők folyamatosan csaltak egyoldalú választási törvénnyel, megtorló államhatalommal, szélsőségesen aránytalan nyilvánossággal, pénzügyi háttérrel, tehát ahogyan fogalmazott:

Nincs ok tiszteletre, együttműködésre, elfogadásra és a fegyvert nem lábhoz tenni, hanem felemelni kell.

Csendben megjegyezzük, tudjuk, mit jelentenek ezek a mondatok. A magyarok kaptak már ízelítőt könnygázgránátból, gumilövedékből, szemkilövésből, emberek véresre veréséből, ujjak és kezek eltöréséből, kínzásokból és megalázásokból a fogdák mélyéről, törvénytelen meghurcoltatásokból és ítéletekből, hazugságokból, és meghamisított pénzügyi mérlegekből született választási csalásból. Akkor az a fehérjehalmaz volt Magyarország miniszterelnöke, aki ezt a mai posztot jegyzi és ma is gyűlölettel tekint a nemzetüket féltő magyarságra. Gyurcsány Ferencnek hívják.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: