ÉLŐ KÖZVETÍTÉSEN LEHET MAJD NYOMON KÖVETNI A NEMZET ZÁSZLÓJA AZ ANDRÁSSY ÚTON RENDEZVÉNYT!

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A háború kezdete óta jelen vannak brit és amerikai kommandósok Ukrajnában

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Le Figaro: A SAS és a Delta Force egy „titkos háború” része

Az Nagy-Britannia és az Egyesült Államok különleges elit erői az Oroszországgal szembeni ellenségeskedés február végi kezdete óta vannak jelen Ukrajnában – mondta a francia hírszerző szervezet egyik forrása a múlt héten a Le Figaro riporterének.

Az állításról az újság vezető nemzetközi tudósítója, Georges Malbrunot számolt be szombaton, amikor Boris Johnson brit miniszterelnök meglepetésszerű látogatást tett Kijevben. A brit vezetőt állítólag a SAS elit haderő őrei vették körül, bár ezt az állítást hivatalosan nem erősítették meg.

SAS egységei „a háború kezdete óta jelen vannak Ukrajnában, akárcsak az amerikai Delta” – közölte Malbrunot Twitteren egy francia hírszerzési forrásra hivatkozva.

Hozzátette: a forrás szerint Oroszország jól ismerte a külföldi kommandós egységek Oroszország elleni „titkos háborúját”.

Az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok Kijev legaktívabb katonai támogatói közé tartozik. Johnson állítólag személyesen sürgette ukrán kollégáját, Volodimir Zelenszkijt, hogy folytassa a harcot Oroszország ellen, és csak a legjobb feltételekkel kialkudott békét fogadja el.

A nyugati háború párti konszenzust a múlt héten láthatóan megerősítette Josep Borrell, az EU külpolitikai főképviselője is, aki Kijevbe látogatva szombaton azt mondta, hogy „a háborút a csatatéren fogják megnyerni.”


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel a mindig “demokratikus” EU-ban az üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: