KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Moszkva: Ukrajna több államra szakadhat

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Nyugat és az általa irányított „kijevi rezsim” politikája Ukrajna széthullását és mint egységes állam megszűnését eredményezheti – jelentette ki Nyikolaj Patrusev, az orosz Biztonsági Tanács titkára.

Miután Washington nem tudta 2014 előtt maga mellé állítani az ukránokat, igyekezett meggyőzni őket nemzetük felsőbbrendűségéről és kialakítani bennük az oroszokkal szembeni gyűlöletet

– mondta Patrusev a Rosszijszkaja Gazeta című újságnak.

Ma már csak a nacionalista zászlóaljaktól való félelem tartja össze az Ukrajnában élő népeket. A Nyugat és az általa irányított kijevi rezsim ilyen politikája csak Ukrajna több államra való felbomlását eredményezheti.

Míg a kollektív Nyugat arra törekszik, hogy a lehető legtovább elhúzza az Oroszország és Ukrajna közötti konfliktust, Moszkva mihamarabb le akarja zárni az ellenségeskedést, hogy minimalizálja a mindkét félnek okozott kárt

– folytatta Patrusev.

„Nem meglepő, hogy Oroszországgal ellentétben, amely a különleges katonai művelet gyors befejezésében és a veszteségek minden oldalról történő minimalizálásában érdekelt, a Nyugat eltökélt szándéka, hogy az utolsó ukránig elhúzza a háborút” – mondta.

A Nyugat hadiipara az egyik fő haszonélvezője az elhúzódó konfliktusnak , a Kijevbe érkező fegyveráradat nagyrészt a profitszerzési vágy vezérli.

„Az amerikai és az európai hadiipari komplexum örül az ukrajnai válságnak, hiszen ennek köszönhetően tovább diktálhatnak Kijevnek” – jelentette ki Patrusev.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban az üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

Kiemelt kép: Ukrán zászló a földön Mariupolban, az oroszok által támogatott erők által ellenőrzött területen 2022. április 18-án. © AP / Alekszej Alekszandrov 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Újabb település bevételéről számolt be az orosz védelmi minisztérium

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük