KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Mit jelent nekünk Szent László? – P. Zadravecz István rádióelőadása – AMIT KÖTELEZŐ LEGALÁBB EGYSZER VÉGIGHALLGATNI!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Újra és újra közreadom a 20. század egyik kiváló, a nemzetért és a kereszténységért, a kommunista diktatúrában sokat szenvedett hőse, Zadravecz István táboripüspök, nyolcvan éve,  1942-ben elhangzott rádió-előadását Szent Lászlóról.

Ma, 2022-ben, amikor a Kárpát-haza, magyar nemzetünk, nemzeti kormányunk és Európa megmaradt keresztény társadalmai végső veszélyben vannak fontos meghallgatni egy igaz magyar ember, egy nagyszerű franciskánus barát bölcs előadását a nemzet egyik legnagyobb királyáról, Szent Lászlóról, második országalapítónkról…

Kérem megosztani ezt az egyetlenként megmaradt hangfelvételt, hogy minél több magyar hallgathassa ezeket az el nem évülő gondolatokat! Mert a magyar keresztény múltban gyökeredzik a magyar keresztény jövő.

A Kárpát-medence csak akkor válhat újra Magyarországgá, Mária országává, ha ezeket a gondolatokat és Zadravecz István keresztény nemzeti eszményét magunkévá tesszük, aszerint élünk és szolgáljuk a magyarságot legjobb tudásunk, magyar keresztényként hitünk és hazaszeretetünk szerint. Szent László és Hunyadi Mátyás szellemisége és céljai ma is aktuális szellemiség és cél minden igaz magyar számára.

 

IDÉN IS EZZEL A HANGFELVÉTELLEL KÖSZÖNTÖM MINDEN LÁSZLÓ NEVŰ BARÁTOMAT, ISMERŐSÖMET ÉS ELLENSÉGEMET.

ISTEN ÉLTESSE MINDNYÁJUKAT!

Stoffán György

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: