KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Mayer Gábor: Vissza a jövőbe

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Őskor, ókor, középkor, újkor, legújabb, majd atomkor – morzsolgatjuk a fejünkbe vert lépcsőzést mi, kiknek még tanítottak valami történelmet. Az atomkorral már belelógtunk a jövő fantasztikumába, amikor majd maghasadásból kapott energia hajt tengeralattjárókat, jégtörőket, repülőgép anyahajókat, emel liftkabinokat és hajt rakétákat, mozgat fogkeféket.

Lett atomóránk, minek abszolút pontosságával képzeltük igazítani menetrend szerinti járatainkat a Holdra és a Marsra (szegény Orson Welles fantazmagóriái!), s az embereknek főzniük se kell, mert kész pasztillákat kapkodnak be, mint az űrhajósok a maguk évtizedes útjain. Itt kúszott be közénk a megvesztegethetetlen HAPCI rendszer a maga csomagolva becsomagolt őrületével, s észre se vettük, hogy belecsúsztunk a celofán, fólia és más öröklétű műanyagok korába.

Mert bizony a műanyag nem vész el, csak összetöredezik, koszolódva csúnyul, s a jobb egészség kedvéért ma már vízben, levegőben, zöldségben, gyümölcsben, borban, pálinkában, tejben – vajban eszük, isszuk, lélegezzük a nano méretnél kisebbre zúzódott műanyagot. Felfénylő szemmel csodáltuk a szép, új világot, s persze jó üzlet volt,  maradt máig a műanyag – de rá kell döbbenünk: ha így folytatjuk, úgy becsomagoljuk a Földet, hogy halálába fülled.

Ezért tehát ugyanazok, akik hatalmi szóval, végtelen kreatívsággal, támadhatatlan újdonászságuktól felvidultan verték bele a világot a műanyagságba – most a zöld terrorral állnak elő.

Ma az LMBTQ és zöldséges tagság cserélt helyet a 90 előtti párttagsággal. A politika nadrágjában jövő–menő „zöld gondolat” hovatovább annyira mindenhatóvá növekedik, hogy még a szögekkel kivert holokauszt bunkót is földre fekteti. Azt a hivatásos és önkéntes felháborodás-felelősök már csak akkor zúgatják, ha az ártatlan, kedves öreg bácsi, a zsidó vagyonokat rekviráló állam nélküli filantróp államférfi arcképe plakáton látható. Végső érvként ma már jobban illik a kézbe valami bálvány – ecetfa zöld gyilokja, s mint a klasszikus bolsevizmus idején fúrt be agy és csontvelőkig a párt igazsága, úgy boncol ma a „zöldek” mindenható fakése, mellyel repedezett lábkörmű gondolataik mentén operálnák ki a növekvő energiaigény kellős közepén és pont az atomerőműveket. Most már aztán igazán, de mentsük meg a Földet! Ordibálják minden utcasarkon azok, akik véglegesen tönkretennék, ha hagynánk nekik. És azért ordibálnak, hogy ne rájuk terelődjék a figyelmünk. Pedig ugyancsak elő kell vennünk már ezeket a kurzusokon át ordibálókat, mielőtt késő lenne! Mert a kő marad, a víz szalad, a Föld marad, az ember szakad le róla. Ezek a hatalmi zöld törekvésekkel kitömött szalmazsákok a műanyag bűnök után újabb zsák-utakat erőltetnek. Lassan nincs már, ami ne lenne okos – vonatjegyektől, hűtőszekrényeken, autókon át lakásainkig. Ebben az okos világban – mert nem tehetett mást – Európa áramellátása közös rendszerbe szerveződött, s a zöldek tudatlanságból, s annál rondább megfontolásokból nem a rendszer tökéletesítésén, hanem szétzilálásában tevékenykednek. A napelem amennyire alkalmas egy-egy háztartás ellátására, a szélkerékkel együtt annyira alkalmatlan egy Európa méretű, és állandóan növekvő elektromos igény kitermelésére. Ráadásul, maga a szélkerék, napelem, elektromos autó környezetkímélő tisztasága se más, mint volt és van a nyugati államok szemetének lerakása a keleti partokon. Ugyanúgy 40 – 50 év múltán döbbenünk majd rá, hogy ezek a mostani favoritok se mások, mint a csodálatos új nejlonzacskóink.

Ez is érdekelheti:  Fico: A Nyugat a „legrosszabb forgatókönyvet” készítheti elő Ukrajnában

Várható, hogy az agresszív, magukat zöld (még éretlen) gondolatúnak nevező világbolondítók igyekeznek biciklire visszaparancsolni a világot. (Bár, Kádár azt dohogta, hogy minek a bicikli – mi is gyalog jártunk agitálni az elvtársakkal!) És nem csak az utcákon guruló biciklikre, hanem a feltámasztott, áramot termelőkre is. Tetőzésül felajánlok egy igazi zöld gondolatot: be kell tiltani a fékezést, mint a lehető legnagyobb energiapocsékolást! A már betáplált energiát ne alakítsuk át gumi és ferodol porrá! Elvtársak! Fékezés nélkül hátra a bolsevizmus útján!

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük