KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Szanyi Tibor: A DK-nak már nem érdeke Márki-Zay sikere, a győzelmi esélye nulla

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Márki-Zay Péter által jelzett negyven százalék a győzelmi esélyt illetően gyakorlatilag nulla, így a lehető legerősebb frakció felépítésére készül a DK, amelynek már nem érdeke Márki-Zay sikere – nyilatkozta a Magyar Hírlapnak Szanyi Tibor, az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom (Iszomm) listavezetője.

Az interjúban Szanyi Tibor elmondta, hogy a Tóth Bertalan-féle elvtelen, pénzhajhász, korrupt vonalat nem tudta támogatni, lényegében ez vezetett az MSZP-ből történt 2019-es kilépéséhez. Az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom megalakulásakor az volt a céljuk, hogy a 2022-es választáson a mandátumok 15 százalékát megszerezzék, azonban a közvélemény-kutatások szerint ettől jelenleg nagyon távol állnak.

Szanyi elmondta azt is, hogy megalakulásukat követően nácik kivételével mindenkinek tettek ajánlatok. Nácikon ő Jobbikot és a Mi Hazánk Mozgalmat érti.

Márki-Zayt illetően az általa jelzett negyven százalék a győzelmi esély gyakorlatilag nulla, és reálisan ő sem hisz saját győzelmében. Akkor miért hinnének benne a pártok, de főleg a szavazók? – tette fel a kérdést.

Ha ilyen kétséges a győzelem, akkor a lehető legerősebb frakció felépítésére készül a DK is. Már nem érdekük Márki-Zay sikere. Ez a pali az összevissza beszédével egyébként is szétzilál minden esélyt – mondta a Magyar Nemzetnek Szanyi Tibor.

Magyar Nemzet nyomán

Kiemelt kép: MH/Hegedüs Róbert

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Peszkov így reagált Orbán Viktor magyar-orosz közös határ kijelentésére

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük