Ordít a csend Urak! … avagy Márki-Zay engedélyezett, szövetséges fasizmusa

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Márki-Zay világossá tette, hogy karöltve a fasisztákkal és a kommunistákkal akarja megnyerni a választásokat. Avagy, annak a két ideológiának a képviselőivel, amely ideológiákat az egész világ megszenvedte. Mindkettőbe milliók haltak bele, és a Duna-parti vascipőktől a recski kőbányán keresztül egészen Felsőpetényig és a zsámbéki plébániáig követhetjük nyomon ennek a Márki-szövetséges söpredéknek az áldozatait, működését. És csend van… halálos csend, minden választásokra összeállt pártocska portáján, csend a keresztény-keresztyén egyházak részéről és zavaróan nagy csönd a zsidó szervezetek háza táján is.

Nem értem mi történik: Gyilkos eszmék képviselői állnak össze a magyar kormány ellenében, miniszterelnök-jelöltjük is mondja, hogy fasisztákkal és kommunistákkal szövetkezik. És mindenki hallgat, amint ama bizonyos végtermék a fűben!

Hallgat a fasiszták és a kommunisták által is letartóztatott Mindszenty József egyháza, Ravasz Lászlóé, Ordass Lajosé, hallgat a folyamatosan magyarországi antiszemitizmustól rettegő Mazsihisz, hallgat a zsidó tulajdonú, de a kommunisták által elrabolt házban élő européer bolgár politikusnő, és lapít minden hozzájuk csapódott kisebb-nagyobb, liberális-bolsevik pártocska is. Pofátlanul, aljasul, gerinctelenül hallgat mindenki! Pedig, ma nem lehet elbagatellizálni az efféle kijelentéseket, mert ma ismét súlyuk van! Ma, csak kollaborálni lehet a gyalázatos, e két gyilkos eszme söpredék követői által kivégzett halottainkat megalázó, ocsmány, és üvöltő, gyalázatos hallgatással.

Egy normális világban Márki-Zay már az utcára sem mehetne ki… efféle kijelentések után. Magyarországon azonban megteheti ez a gerinchiányos elmebeteg! Mert nincs egy becsületes zsidó, egy becsületes magyar, egy becsületes keresztény, aki ennyi sértegetés után beküldené a balesetibe. És nincs egy becsületes ügyész, aki hivatalból eljárást indítana Márki-Zay ellen. Pedig, már a rendszerváltás után is volt, amikor Mazsihiszes kérésre (parancsára) politikai pert indított az ügyészség ártatlan, de antiszemitizmussal hamisan megvádolt magyar emberek ellen!

Ma viszont, mindenki várja a vagonokat, olvasgatja az emléktáblákat a kolostorok, és a püspöki paloták oldalán, és ostoba tekintettel nézi a Duna-parti cipőket. A magyar közélet és közerkölcs tehát – pestiesen szólva – a bányászbéka ülepe alatt van. Mazshiszestül, keresztény egyházak összességével és a politikai pártokkal egyetemben.

Mostantól kezdve a Mazsihisznek nincs joga antiszemitázni bármilyen kijelentést és tettet, a keresztény egyházaknak nincs joguk tiltakozni az egyházüldözés ellen, a törvényeknek pedig nincs joguk többé jelképeket tiltani vagy büntetni a fasiszta eszmék jelképek terjesztéséért. Mert ma mindenki hallgat… zsidók, keresztények, politikai pártok. Felhívnám a néma jellemtelenek figyelmét: Ma is vannak tudatlan, befolyásolható, mindenre képes nyilas-ÁVH-s DK-s és Jobbikos prolik, van Duna-part, vannak marhavagonok… és élnek, erősödnek azok az eszmék, amelyek a fentieket használni is tudják. És ha minden felelős politikus, pap és hatóság gerinctelenül hallgat, akkor hamarosan használják is. És a hallgatás után senkinek nincs, nem lesz joga panaszkodni…

Stoffán György  

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük