BREAKING: FEGYVERES MERÉNYLETKÍSÉRLET TRUMP ELLEN – A MERÉNYLŐT LELŐTTÉK (VIDEÓN A LÖVÉS PILLANATA)
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Márki-Zay egymillió forintért rendelte meg a levélszavazatok égetését

13 érvénytelen szavazólapot tartalmazott az Erdélyben talált csomag.

Rendőrségi forrásokból arról értesült a Maszol, hogy összesen tizenhárom levélszavazat és hatvan boríték volt abban a csomóban, amit szerda este találtak Jedd közelében. Fontos, hogy egyik borítékban sem szerepelt azonosító nyilatkozat, így a kidobott és részben elégetett levélszavazatok alapjában véve is érvénytelenek voltak.

Ahogy korábban beszámoltunk róla, egy teljes zsák kidobott és részben elégett magyarországi választási szavazólapra bukkantak egy Marosvásárhely melletti hulladéklerakatban.

A Maszol időközben kiderítette, hogy a kupac 13 levélszavazatot és 60 darab üres borítékot tartalmazott, a borítékokból pedig hiányoztak a szavazatot hitelesíteni hivatott, a szavazó személyi adatait tartalmazó nyilatkozat, tehát eleve valamennyi szavazólap érvénytelen volt.

Előre eltervezett provokáció történhetett, már a Fidesz választási csalásától hangos az ellenségi média (frissítés, új infók)

Márki-Zay Péter a múlt héten látogatott el Marosvásárhelyre, ahol másnap sajtóreggelire várt újságírókat, azonban ezen személyek kiléte nem derült ki, a lap is csak névtelen forrásból tudta meg, hogy valóban találkozott román újságírókkal a miniszterelnök-jelölt, egyesek szerint annak a portálnak a képviselőjével is, amelyik közzétette a levélszavazatok hírét.

Marosvásárhelyen egymillió forint jutalmat ajánlott fel Márki-Zay Péter azoknak, akik választási csalást lepleznek le a magyarországi parlamenti választásokon. A politikus elmondta: „a személyesen leadott szavazatokat szavazatszámlálók ellenőrzik, a levélszavazatok fölött semmilyen kontroll nincs”.

A Maszol korábban helyi forrásokból arról értesült, hogy amikor csütörtök reggel a rendőrség kiszállt helyszínelni, egyetlen embert találtak ott, mégpedig Parászka Borókát, a magyar kormányt érintő éles kritikáiról is ismert erdélyi újságírót, aki épp a tetthely közelében lakik.

Vadhajtások

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük