KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Előre eltervezett provokáció történhetett, már a Fidesz választási csalásától hangos az ellenségi média (frissítés, új infók)

A magyarországi választásokra szánt levélszavazatokkal tele zsákot találtak Marosvásárhely közelében egy illegális szeméttelepen, harsogja szinte minden ellenségi médium.

Persze a lényeg ebben az, hogy egy zsáknyi szavazatból, kettő azonosítható be, amiken természetesen az ellenzék pártjaihoz húzták az ikszet. Tehát egy zsáknyi szavazatból kettőnél. A többiről egyébként még semmit sem tudni. A rendőrség jelenleg nyomoz.

Az üggyel kapcsolatban annyit tudott meg szerkesztőségünk a helyiektől, hogy a zsákot az ottani temetőtől nem messze található szeméttelepen dobták ki tegnap délután, aminek szemtanúi is voltak, akik látták azt az autót, amelyik a zsákot hozta. Ezek a szemtanúk jelentették az esetet a helyi rendőrségnek, akik kiszálltak a helyszínre. Ők állítottak fel az erősödő szürkület miatt egy reflektort, hogy videófelvételt tudjanak készíteni.

De hogyan kerülhettek oda ezek a szavazatok?
Nos, a kérdésre nem tudunk egyértelmű választ adni, azt viszont tudjuk, hogy nagyon sok Erdélyben élő magyar nemzettársunk a mai napig nem kapta meg a szavazólapját annak ellenére, hogy a helyi demokrácia központok kiküldték azokat a részükre. És ezek nagyon fontos tények, amelyekről az ott élők számoltak be.
Emlékeztetnénk olvasóinkat arra, hogy Márki-Zay megkereste Gálfi Árpádot, Székelyudvarhely polgármesterét, mert szeretett volna oda ellátogatni. Azonban a székelyudvarhelyi polgármester közösségi oldalán kérdezte meg az ottaniakat, mi a véleményük erről, akik annak a véleményüknek adtak hangot, hogy nem felejtik el 2004. december ötödikét, vagyis Márki-Zay nem kívánatos Székelyudvarhelyen.

Nem kívánunk feltételezésekbe bocsátkozni, de az mindenképpen beszédes, hogy az RMDSZ jelenlegi potentátjai nem találkoztak Márki-Zay Péterrel, ugyanakkor azok a körök, akik korábban köthetőek voltak a jelenlegi magyarországi ellenzékhez, igen. Itt jön be a képbe pl. Markó Béla. Vajon miről beszélgettek Márki-Zayjal? Például erről, hogy ilyen provokációt hajtsanak végre? Ez csak egy kérdés, mert ismerjük jól a történelemből mind a bolsi, mind a fasiszta provokációk módszereit. Márki-Zay meg – mint tudjuk – kijelentette, hogy ő külön-külön is képviseli a kommunistákat és a fasisztákat is – ő mondta, akkor is ha letagadja.

Ez is érdekelheti:  Levédia krónikása: Trump és az ő Brutusa(i)
Márki-Zay már üvöltötte is azonnal a közösségi oldalán, hogy választási csalással bukott le a Fidesz. Persze Márki-Zaytól ne is várjunk mást. Azonban arra mindenképpen emlékeztetnünk kell Olvasóinkat, hogy erdélyi nemzettestvéreink a jó büdös francba küldték el Márki-Zayt, amikor volt pofája bejelentkezni erdélyi kampánykörútra.

Amit az ellenzék művel, meglátásunk szerint egy végtelenül aljas és előre eltervezett, megkomponált provokáció lehet, hiszen valaki, aki megtalálta ezt a zsáknyi(?) szavazatot, az hogyhogy nem éppen a punctul.ro nevű román nyelvű helyi portálnak a tudósítóját(?) Cristian Teodorescut értesítette – az ellenzéki beszámolók szerint -, mely portálnak még egy nyavalyás impresszumra sem futotta. No, ezt a Cristian Teodorescu-t kereste meg a Transtelex, akik a közelmúltban megszűnt Transzindexből alakultak át a magyarországi teljesen független objektív sajtót képviselő (na, vajon milyen pénzből?) Telex anyagi segítségével. Ugye, milyen szép?

Meglátásunk szerint egy erőre leszervezett lejárató provokációról van szó, melyben az sem kizárt, hogy közreműködhetett a román posta. Nem véletlen, hogy az erdélyi magyar szervezetek nem bíztak a Román Postában, aminek hangot is adtak, amivel kiváltották a Román Posta felháborodását.

Erről a provokációról még csak annyit, hogy józan, magyar ésszel gondolkodva, tegyük már fel magunkban azt a kérdést, hogy:  valóban annyira béna a Fidesz, hogy egy szerencsétlen zsáknyi ellenzéki szavazat elégetésére is képtelen Erdélyben?

Az ellenzék teljesen hülyének nézi a magyar embereket, beleértve saját szavazóit is. Csak arra képes, hogy egy ilyen átlátszó provokációval hergeljen a magyar emberek ellen, ami világosan bizonyítja, hogy soha nem lesznek képesek és nem is akarnak magyar, nemzeti érdekeket képviselni.

Ja, még egy nagyon fontos alaptézis:

A kommunista akkor is hazudik, ha kérdez, bármilyen köpönyeget is hordjon a vállán éppen!

 

Frissítés:

A cikk megírása után érkezett információ:

A helyszínen járt kollégánktól kaptuk a hírt, hogy az állítólagos szavazatok között egyetlenegy beazonosító lapot sem találtak, amelyek nélkül nem érvényesek a szavazatok. Ezeken a beazonosító lapokon kell a szavazónak a saját személyes adatait feltüntetnie és azzal együtt behelyeznie a borítékba a szavazólapokat, különben nem érvényes a szavazata.

Ez is érdekelheti:  Bogár László: Háború és béke
Ez azért fontos, mert a cikkben feljebb utalást tettünk rá, hogy nagyon sokan nem kapták meg a választási borítékokat, holott azokat a demokrácia központok kiküldték a regisztráltak részére. Ugyanakkor akárcsak Magyarországon például a Nemzeti Konzultációk esetén, úgy tűnik Erdélyben is jól működik az ellenségnek az a módszere, hogy a postafiókokból kilopkodják a posta által kikézbesített borítékokat.

Marosvásárhelyiek mondták, hogy tudnak olyan társaságokról, akik kifejezetten azt a feladatot kapták, hogy gyűjtsék be (értsd, lopják el) a postaládákból a postások által bedobott választási borítékokat.

Ezek után teljesen világos, hogy egy gusztustalan provokációról van szó az ellenségi moslékkoalíció részéről.

 

Szépe Áron

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük