KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Dr. Eva Maria Barki nemzetközi jogász levele a magyarországi választásokról

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A vasárnapi választások fontosak és sorsfordítóak. Fontosak azért, mert továbbra is támogatni kell a stabil magyar kormányt, amely biztosítja a magyarság megmaradását és megvédi Magyarországot minden külföldi hátrányos beavatkozástól.

A veszély most – nem mint 30 évvel ezelőtt keletről – hanem nyugatról jön, éspedig ideológiai és geopolitikai szempontok alapján.

A neoliberális totalitárius ideológia meg akar semmisíteni minden nemzetet és ennek alapját, a családokat, minden nemzeti hagyományt és kultúrát, a kereszténységet megtagadja. Ugyanaz a célja, mint a kommunizmusnak volt, ezúttal a szolidaritás és humanizmus köntösébe bújtatva.

Geopolitikailag az Egyesült Államok célja egy unipoláris világrend amelyikben szuverén államoknak nincs helyük, hanem az amerikai hegemónia alá kell magukat rendelni. Nyugat-Európában ez már megtörtént.

Különösen meg akarják akadályozni Eurázsia egységét. Emiatt Oroszországot távol kell tartani Európa többi részétől. Oroszország ellenségnek számít és évek óta küzdenek ellene. (Soros György pár évvel ezelőtt Brüsszelben így mondta: „Európában háború van Oroszország ellen, de az európaiak észre sem veszik ezt.”)

A háború Oroszország ellen jelenleg Ukrajnában zajlik, nyugati politikusok és a nyugati média támogatásával.

Oroszország nemcsak az állami szuverenitását védi Ukrajnában, hanem majdnem 8 millió oroszt, akik az önrendelkezési joggal élnek. Megvédenek tehát egy olyan jogot, amelyik a magyaroknak is létfontosságú.

Magyarország ezer éves történelmében mindig a szabadságért és önrendelkezésért harcolt, mindig is példa és úttörő volt az alap- és szabadságjogok területén. Ez a feladat ma is fennáll.

Eva Maria Barki

Bécs, 2022.03.30.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  „Szentlélek Isten szállj le ránk”… és mégis marakodunk…

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük