KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Magyar Péter le akarja győzni Oroszországot?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Magyar Péter a Nyugat Oroszország feletti győzelmében reménykedik, hallgat a palesztin nép önálló államhoz való jogáról, s tudomásul veszi Izrael gázai népirtását – állapítja meg a Magyar Békekör. Olyan személy benyomását kelti, akinek nem a népek egyenjogúsága, békés együttélése, önrendelkezése, szuverenitása számít, hanem a Nyugat uralta világrend fenntartása.

Állítja, hogy „amennyiben elfogadjuk az ukrán területveszteséget, azzal újra legitimáljuk Európában a hódító háborúkat, az államközi biztonsági garanciákat pedig érvénytelenítjük”. Elhallgatja a valóságot, hogy a NATO terjeszkedett Keletre, nem pedig Oroszország Nyugatra. Miközben jogosnak tartja Ukrajna területvédelmét, nem ismeri el Oroszország hasonló követeléseinek jogosságát. Pedig ezt 2022. márciusban papírra vetették abban a 18 pontban, melyet Moszkva és Kijev képviselője Isztambulban parafált, ám Kijev nyugati parancsra felrúgott, mert nem kiegyezés volt a cél, hanem Oroszország stratégiai legyőzése. Magyar Péter magáévá tette Zelenszkij Amerika sugallta tízpontos béketervét, mely szerint béke csak akkor lesz, amikor majd az utolsó orosz katona is kivonult, s helyreállították Ukrajna 1991. évi határait. Ezzel pedig bebizonyította, hogy személyében olyan politikust szeretne Magyarország vezetőjévé avatni a háborúpárti magyar ellenzéket támogató Nyugat, akit realitásérzéke ugyanúgy cserbenhagyott, mint honi és külső támogatóit.

A Magyar Békekör kérdezi Magyar Pétertől:

Vajon Kijev a területvédelem nevében mészárolt le 14 ezer ukrajnai oroszt Donyeckben és Donbászban 2014-2022 között?
Kijev a területvédelem nevében tagadta meg a Donbász minszki megállapodásban rögzített különleges jogállását?
Zelenszkij a területvédelem nevében nem ismeri el Kárpátalja autonóm jogait?
Kijev a területvédelem nevében osztotta az Ukrajnában élő népeket és nemzetiségeket őshonosokra és az őshonosoknak alárendeltekre?
A NATO Ukrajna területvédelme nevében terjeszkedett Keletre, mielőtt Oroszország katonailag beavatkozott volna Ukrajnában?
Ha a NATO Ukrajna védelmét tartotta volna céljának, miért utasította vissza Oroszország 2021. december 15-én Washington és Brüsszel elé terjesztett biztonsági követeléseit? Hiszen Moszkva az után döntött a 2022. február 24-i katonai beavatkozás mellett, miután Washington s Brüsszel visszautasította követeléseit.

Miért gondolja Magyar Péter, hogy csak a NATO-nak van joga a biztonsághoz, az oroszoknak viszont nincs? Botcsinálta politikusunk tagadja, hogy hazánk érdemi hatást gyakorolhatna a háború lezárására. Tiszteletlenül viszonyul a magyarok túlnyomó többségének béke melletti elkötelezettségéhez, és a kelet-nyugati kiegyezés szükségességéhez az egyenlő biztonság s a békés együttműködés alapján.

Ez is érdekelheti:  Orbán Viktor is beszédet mond a Békemeneten

Hallott-e valaki olyan kijelentést Magyar Pétertől, hogy hazánknak jó viszonyban kell élnie Kelettel és Nyugattal egyaránt, s hogy ennek feltétele a semleges politika, s a semlegesség?

Kiadta: Magyar Békekör

Kiemelt képen: Magyar Péter / Fotó: Facebook

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

3 thoughts on “Magyar Péter le akarja győzni Oroszországot?

  1. Orbán ugyanugy hallgat a palesztinkérdésről.Amugy ki kell lépni az uniobol és nem páváskodni, ha már ott nem tudjuk az irányitást átvenni. lehetetlen.

  2. NAGYOBB PÁHOLYBAN KELLENE A FŐNÖKNEK ULNI. AHHOZ PEDIG NAGYOBB ORSZÁG KELL.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük