KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Bajban a Momentum? – lassan gyűlnek az aláírások

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Úgy tűnik, hogy a Momentum Mozgalom haldoklása látványos szakaszába lépett – írta meg szombaton a Magyar Nemzet. A portál szerint az ellenzéki pártnak komoly nehézséget jelenthet az EP-választáson induláshoz szükséges húszezer aláírás összegyűjtése.

A lap ezt azzal kapcsolatban írta, hogy az ellenzéki párt emailben fordult a támogatóihoz, amelyben a következőket írták:  „Mivel a Fidesz egy napra rakta a két választást,
az ajánlásgyűjtés a szokottnál nehezebb, mert több tízezer aláírást kell kérnünk, ráadásul többféle ívre is. Ezért fontos, hogy te is támogass minket egy ajánlással”. 

A lap szerint habár a Momentum a kormánypártokat okolja a nehézségekért, úgy tűnik Magyar Péter Tisza Pártja lényegében elszipkázta a szavazóikat és aktivistáikat.

A Magyar Nemzet azt is megjegyezte, hogy nemrég Márki-Zay Péter arról számolt be, hogy a Mindenki Magyarországa Néppárt és a Tisza Párt aktivistái közösen támogatják egymás jelöltjeit, hogy így nagyobb esélyük legyen a kellő számú aláírás összegyűjtésére.

A Magyar Nemzet egy olyan felvételt is megosztott, amely komoly kérdéseket is felvet a Tisza Párt által gyűjtött aláírásokkal kapcsolatban, ugyanis ahogy írták: A párt egyik aktivistája a Jobbik – Konzervatívok pultjánál tölti ki az ajánlóíveket Kiskunhalason. A párt EP-listavezetőjének, Róna Péternek az arcképével díszített pulton a hölgy az előtte levő papírokat tölti ki.

Mandiner

Kiemelt képen: Donáth Anna (Fotó: Mandiner/Trenka Attila)

Ez is érdekelheti:  Levédia krónikása: Merényletek mifelénk

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Bajban a Momentum? – lassan gyűlnek az aláírások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük