Macron mégsem tartja demokráciának Magyarországot (videó 📺)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Magyarországgal vágott vissza egy bekiabálónak Emmanuel Macron  – erről ír a Mandiner.

Beszámolójuk szerint a francia elnök egy rendezvényen egy Magyarországra hivatkozó, nehezen értelmezhető mondattal reagált egy neki szóló bekiabálásra. Az eset egészen pontosan Strasbourgban történt, ahol a francia elnök egy kampányeseményen vett részt.

Macron éppen arról beszélt közönségének, hogy micsoda szerencse, hogy a franciák demokráciában és békében élnek, mire a közönség soraiból valaki azt kiabálta be, hogy

le a köztársasággal.

Mire Macron:

„Pont ezért, mert megteheted. Bekiabálhatod, hogy le a köztársasággal. Ez a különbség, hogy Franciaországban, Strasbourgban élsz, és nem pedig Magyarországon! ”

Ez a macroni elszólás csak egyféleképpen értelmezhető. Emmanuel Macron továbbra is azt képviseli, amit a brüsszeli vezetés, és senkit ne tévesszen meg pillanatnyi, Orbán Viktor miniszterelnökhöz fordított aktuális Janus arca, mert mindez csupán a következő elnöki ciklus megszerzéséhez kell.

Macron sem fogadja el a magyar választók döntését, azt a felhatalmazást, mely egész Európában példa nélküli erőt adott a kormányzópártoknak és Orbán Viktornak.

Emmanuel Macron – amennyiben megnyeri a választást – teljes erejével besimul majd brüsszeli elit Magyarország elleni hadjáratába. Macron esetleges győzelme nem lesz előnyös hazánk számára, de Franciaországnak sem.

Szépe Áron

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük