KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Levédia krónikása: Putyin miért bűnös és Netanjahu miért nem?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Putyin ellen kiadott elfogatóparancsnak egészen más okai voltak. Ezeknek az okoknak semmi közük a háborús bűntettekhez. 

 (Hacsak e parancs kiadói éppen nem maguk a háborús bűnösök. Akik az állami politika szintjére emelték a banditizmust, a kalózkodást, az útonállást, A TERRORIZMUST: emberrablásokat, gyilkosságokat (közöttük a nemszeretem politikusok, állam- és kormányfők likvidálását.) Nemzetközi bűnbandákat hozva létre, nemzetközi összeesküvéseket szervezve ebből a célból.

Miként az a maláj légitársaság utasszállító gépének a lelövésével történt, a Donbassz fölött, 2014. július 17-én. Azon a napon, amikor Putyin, a különgépével, hazafelé tartott latin-amerikai körútjáról.

Mindkét gépet, különböző országok repülésirányítási központjai a harcban álló Donbassz fölé terelték. A két gép messziről nagyon hasonlított egymásra. Putyin gépe húsz perccel az után ért a helyszínre, hogy a maláj gép – 298 emberrel, közöttük 106 holland állampolgárral a fedélzetén – lezuhant. Lelőtték.

A vizsgálóbizottságot Hollandia hozta létre, főügyészének irányításával. Esetükben – ahogy az a középkori inkvizíció esetében is – eleve adott volt a vád, és kész az ítélet. Miszerint a gépet az oroszok által támogatott „szakadárok” lőtték le.

Ebből kiindulva „vizsgálódtak” ÖT HOSSZÚ ÉVEN KERESZTÜL. A gomb már megvolt, csak a kabátot kellett (volna) megtalálni hozzá. Persze, így nem találták bizonyítékát állításuknak. Ezért egy hágai holland bíróság pert indított Oroszország ellen. Ebben a perben kellett volna, hogy elhangozzon egy tanú szájából, az a „vallomás”, ami alátámasztotta volna a vád állítását.

A holland titkosszolgálat – a donyecki Népi Milícia egyik, nyugalmazott légvédelmi rakétatüzér ezredesének személyében – ki is szemelte magának az általa alkalmasnak gondolt korontanút. Megbízták ukrán partnereinket, hogy rabolják el és vigyék Kijevbe Vlagyimir Cemahot. Ahol kellő „megdolgozással” felkészítik őt, hogy mit kell majd mondania a hágai perben.

Azokban a napokban Oszakában zajlott a G-20 csúcstalálkozója. A sikeres emberrablást követő napon Mark Rutte holland miniszterelnök sürgős, bizalmasan kezelendő, négyszemközti találkozót kért Putyintól, „a lelőtt maláj gép ügyében”. Szemtanú állítása szerint a hollandus ezzel indított: „kezünkben van az az ember, aki majd tanúsítja a maguk bűnösségét”.

Szegény kis elbizakodott csacsikám! Nem sejtette, hogy ez ügyben Putyin kezében van egy terített durchmars minden ütőkártyája. Elég volt csak valamit felmutatnia belőlük. És nem nehéz kitalált, kettejük közül melyikük vánszorgott el a találkozóról halottsápadtan, remegő inakkal. (Mindenesetre, bizonyos ügyek megoldása onnantól kezdve felgyorsult, más irányt vett. Putyin addigra megtudta, ugyanis, hogy a maláj gépet az ő különgépével összetévesztve lőtték le. Tudott Vlagyimir Cemah elrablásáról, annak céljairól is. Kipakolhatott volna rögtön is – de (szokása szerint) kivárt. Várta a kedvezőbb alkalmat. Ez az alkalom el is jött (volna). Például Josep Borrell, az Unió külügyi főbiztosának hírhedt nyilatkozatával (Oroszországot nem a tárgyalóasztaloknál, hanem a harcmezőn kell legyőzni). EZ A NYUGAT HADÜZENETE VOLT OROSZORSZÁGNAK.

Ez is érdekelheti:  Magyar aggályok a NATO-val kapcsolatban

Tudta, persze, ezt a Nyugat is. Tudták: HA PUTYIN KITÁLAL AKKOR AZ EGÉSZ VILÁG MEGTUDJA, MIFÉLE HÉTPRÓBÁS GAZEMBEREK, GENGSZTEREK, KALÓZOK, ÚTONÁLLÓK, ÁLLAMI TERRORISTÁK, HÁBORÚS GYÚJTOGATÓK, nyakig véres HÁBORÚS FŐBŰNÖSÖK ÁLLNAK A NYUGATI ERŐKÖZPONTOK ÉLÉN.

És akkor a világraszóló botrány tájfunként söpri el őket.

HOGY EZ NE TÖRTÉNHESSEN MEG, EZÉRT KITALÁLTÁK AZ ELRABOLT UKRÁN (valójában ukrajnai OROSZ) GYERMEKEK RÉMTÖRTÉNETÉT. Azokét a gyermekekét, akiknek sorsa, 2014 óta egy pillanatra sem érdekelte őket. Szavuk sem volt mindehhez:

Annak dacára sem, hogy a videón látható, sírós hangú fiatalasszony, az ukránok ostroma alatt álló, mindmáig ágyúzott Gorlovkából származó Anna Tuv valamilyen csodával eljutott az ENSZ Emberi Jogi Tanácsának genfi ülésére. Ahol beszámolt családjának tragédiájáról. Házukba két ukrán lövedék is becsapódott. Férje a romok alatt lelte halálát, 11 éves kislányát darabokra tépte a robbanás, neki magának leszakadt a bal alsó karja, kisfia szellemi rokkant lesz egész életére. Gorlovkában nem voltak akkor harcok, három hónapja érvényben volt már a Minszk-2 tűzszüneti megállapodás.

Mindez Genfben hangzott el, Nyugaton. A hírnek még csak utána sem kellett volna járni – mégsem láttam erről egyetlen nyugati tudósítást sem. Anna Tuv beszámolóját döbbent csendben hallgatták végig a jelenlevők. Aztán semmi. Sehol egy felháborodott nyilatkozat. SEHOL EGY SZANKCIÓ A HÁBORÚS BŰNTETTET ELKÖVETŐ UKRAJNA ELLEN.

Így persze AZT SEM AKARTÁK ÉS AKARJÁK TUDNI, HOGY AZ „ELRABOLT” GYERMEKEKET ETTŐL A SORSTÓL MENEKÍTETTÉK KI. Orosz gyermekeket – Oroszországba.

Nem. Azzal, hogy Putyint, koholt vád alapján, NEMZETKÖZILEG KÖRÖZÖTT BŰNÖZŐNEK NYILVÁNÍTOTTÁK, azt akarták megakadályozni, hogy az orosz államfő kitálalhasson mindarról, ami a tudomására jutott. Arról, hogy Nyugaton nemzetközi összeesküvést szőttek az ő meggyilkolására. Amiben Hollandia vitte a prímet, legkedvesebbik Mark Rutte „miniszterelnökünkkel” az élen. Azzal a bizonyossal, aki az élen jár abban, hogy MINKET FOLYVÁST AZ EMBERI JOGOKRA, A JOGÁLLAMISÁGRA OKTASSON, ÉS AZT folyamatosan, kőkeményen SZÁMON KÉRJE RAJTUNK.

Ez is érdekelheti:  Ukrajnában már lőnek a "toborzók" az ellenálló mozgósítottakra

MERT HISZEN KI FOG HINNI EGY NEMZETKÖZILEG KÖRÖZÖTT BŰNÖZŐNEK?

Ilyen egyszerű ez.

Megmondom hát, mi a különbség napjaink kettős (vagy még többes) mércével mérő világában. Ahol ma az erősebb kutya jogának az elve érvényesül. Ahol a nemzetközi jogot és jogrendet felváltotta a vadnyugati kocsmákban szokásos ököljog. Ahol az ő kutyájuk kölykének égbekiáltó bűnei nem számítanak – de, koholt vád alapján, a nemszeretem államfőt nemzetközileg körözött bűnözőnek lehet nyilvánítani, ki lehet átkozni a nemzetek közösségéből

 Írta: Levédia krónikása

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt képen: Egy palesztin kisfiú ül egy lerombolt lakóépület romjai között, miután Izrael légicsapást mért Khan Yunisra, Gázában, 2023. október 10. | Abed Rahim Khatib | AP 

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük