TÁMADÁS A TURULUNK ELLEN - NYÍLT LEVÉL AZ ÚJ HEGYVIDÉKI POLGÁRMESTERNEK
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kreml: A NATO közvetlenül részt vesz az ukrajnai konfliktusban

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Kreml véleménye szerint a NATO közvetlenül részt vesz az ukrajnai konfliktusban, emiatt fokozódik a háború kiszélesedésének veszélye – jelentette a Magyar Békekör tudósítója kedden.

Dmitrij Peszkov, az orosz elnök szóvivője az után adott hangot a Kreml véleményének, miután az Ukrajnában tevékenykedő amerikai szervek sikeres dróntámadást hajtottak végre az orosz nukleáris rakétavédelmi rendszer Krasznodar közelében fekvő radarközpontja ellen. Az amerikaiak az ukrán haderő sikerének minősítették az akciót.

Előzőleg Jens Stoltenberg NATO-főtitkár sürgette a nyugati fegyverek Oroszország elleni bevetésére vonatkozó tilalom feloldását, és azt mondta, az ukrán fegyveres erőknek lehetővé kell tenni, hogy oroszországi célpontokat támadjanak.

Stoltenberg kijelentése egybeesett a krasznodari nukleáris rakétavédelmi radarközpont ellen intézett támadással – írta a Békekör tudósítója.

A nukleáris védelmi rendszer krasznodari láncszemének elpusztítása három nappal az után történt, miután Putyin orosz elnök kiszivárogtatta, hogy kész volna a tűzszünetre a jelenlegi frontokon.

Moszkva, 2024. május 28. kedd (MB)

Kiadta: Magyar Békekör

Kiemelt kép: illusztráció / NATO DRAGON-24 hadgyakorlat a lengyelországi Korzeniewóban 2024. március 4-én. © AFP / Wojtek Radwanski

Ez is érdekelheti:  Újabb furcsa videó látott napvilágot az amerikai elnökről

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük