Kövér László: Gyurcsány minden létező bűnt elkövetett a nemzet ellen

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Gyurcsány Ferenc a napirend előtti felszólalásában arról beszélt, hogy a Demokratikus Koalíció törvénytelennek tekinti az új kormányt, mivel szerinte a kabinet megtörte a népakaratot. – A választás csak akkor hű tükre a népakaratnak, ha az szabad és tisztességes – vélte a DK elnöke, aki szerinte manipulált a nyilvánosság Magyarországon. Arra a kérdésre, hogy akkor a baloldali politikusok miért vették fel a mandátumokat, elmondta: az Országgyűlés fontos terepe az ellenállásnak. Továbbá Gyurcsány hangot adott annak a véleményének is, hogy az elmúlt 12 évben tönkretették Magyarországot.

Mielőtt válaszadásra adta volna át a szót, Kövér László házelnök emlékeztette Gyurcsány Ferencet, hogy nincs joga törvénytelennek nevezni egy demokratikusan megválasztott Országgyűlést.

– Ön minden létező bűnt elkövetett ez ellen a nemzet ellen, és erre személyes példák is vannak. Ez volt az első és utolsó felszólalása, amikor Magyarország törvényesen megválasztott kormányát törvénytelennek nevezi 

– tette hozzá Kövér.

Ezután a DK elnökének adott válaszában Dömötör Csaba elmondta: nem meglepő, hogy a posztkummunisták nem akarják elfogadni a választás eredményét.

– Amikor a saját népére lövetett, az volt a törvénytelen 

– emlékeztetett a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára.

– A baloldal teljesen lemondott a megújulás lehetőségéről. Ennek pedig az a következménye, hogy a DK lett a baloldal vezető ereje, akik meghirdették a régi-új programot, hogy „legyetek Gyurcsányok!” – tette hozzá.

Dömötör Csaba kiemelte, hogy egyetlen párt sincs a baloldalon, amelyik függetleníteni tudná magát Gyurcsány Ferenctől. Továbbá az államtitkár emlékeztetett, hogy a baloldal hatalomra kerülve eltörölte volna a családtámogatásokat, valamint hazánk közelebb lenne a háborúhoz.

– A magyarok a baloldali politikára azt mondták, hogy viszontlátásra – hívta fel a figyelmet a kormánypárti politikus, hangsúlyozva:

a fenyegetős tempónak lehet, hogy az Apró-villában van hagyománya, de a magyarok között nincs többsége, és nem is lesz.

Kiemelt kép: Gyurcsány Ferenc (Fotó:Kurucz Árpád)

Máté Patrik / Magyar Nemzet

 

Feliratkozás!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük