KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Stoffán György: Miniszterelnöki székfoglalóbeszéd

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Meghallgatva dr. Orbán Viktor újraválasztott miniszterelnökünk székfoglaló beszédét, büszke öröm töltött el. Ugyanis, ez a beszéd is oka annak, hogy nem egy politikai párt tagja vagyok, hanem egy országépítő szemléletet vallok magaménak, amelyet Magyarország és a kárpát-medencei magyarok miniszterelnöke testesít meg. 

Tiszta és világos – ez esetben történelmi – beszéd, tiszta és világos tettek, a nemzet érdekeinek és céljainak szolgálata jellemzi azt a politikát, amelyet Orbán Viktor képvisel és amely minden tekintetben megkérdőjelezhetetlen. Amint egy előző székfoglaló beszédet kifogásoltam, úgy dr. Orbán Viktor miniszterelnök beszédében keresve sem találok sem hiányt, sem kivetnivalót. Egy bölcs, nemzetét szolgáló magyar ember beszéde volt, amely kiterjedt minden olyan fontos kérdésre, amely minket, gyermekeinket és unokáinkat érint itt, a megmaradt és ott, a ma, más főhatalom alá tartozó országrészekben.

Nem értem azonban azokat, akik ilyen-olyan indokkal nem szavazták meg a miniszterelnök kinevezését, akik indokolhatatlanul ellenkeznek, vádaskodnak, hangulatot keltenek, akik Orbánoznak látástól-vakulásig, és akik ebben a háborús helyzetben is a hazaárulás szánalmas ösvényén igyekeznek eljutni valamiféle összetákolt diadalívig… A mi hazánk magatartása ennél még szánalmasabb, hiszen ők úgy tesznek, mint a falu bolondja, aki azt képzeli magáról, hogy ő a bíró és a plébános egyszerre, pedig csak a lábát lóbálja a faluszéli kishídól.

Summa summarum: Van miniszterelnökünk, van egyetlen olyan politikusunk, aki a történelmi leckéket megértette, tanult azokból és a mindennapi életben alkalmazza e tanulságokat.

Büszkén és elégedetten vagyok ma keresztény és magyar, és bízom abban, hogy azokat az álmokat meg is találjuk Orbán Viktor vezetésével, amelyeket ma még csak keresünk az Unióban… és ha nem találjuk meg, akkor is van egy ígéretünk, amelyet Szent István hagyott Mária országának lakosaira: – „A magyar nép az én népem, és az én népem nem vész el a történelem viharaiban.”

Ez is érdekelheti:  Stoffán György: Nagyböjti gyűlölködéseink

Orbán Viktor ennek a Szent István-i ígéretnek a jelenlegi biztosítéka. Adjon számára erőt Mária, Krisztus anyja, a Magyarok Nagyasszonya, Magyarország Királynője! Nekünk pedig, adjon hitet, hogy a folytonos kesergés és elégedetlenkedés helyett, a hit, a bizalom és a hazaszeretet vezesse a magyar társadalmat.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük