KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Kijev szerint az ukrán katonaság és a külföldi zsoldosok miatt vesztették el Szeverodonyecket

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Nem a kijevi vezetés a hibás a Szeverodonyeck elvesztéséért, hanem a városban tartózkodó ukrán katonaság és külföldi zsoldosok.

Ezt a vádat fogalmazta meg Anna Maljar, Ukrajna védelmi miniszterhelyettese. Elmondása szerint az ukrán katonaság és a zsoldosok fényképeket és videókat tettek közzé a közösségi oldalakon, amivel segítséget nyújtottak a város elfoglalásához.

Sőt az ukrán védelmi minisztérium szerint az ukrán csapatok alkalmatlanságát az is bizonyítja, hogy visszavonulásuk során jelentős veszteségeket szenvedtek.

Az ilyen internetes megjelenítések miatt megszakadtak bizonyos katonai műveletek

-mondta Maljar.

Arról a persze a bölcs kijevi vezetés megfeledkezett, hogy éppen nekik köszönhetően szorultak be az ukrán fegyveres egységek a Liszicsanszk-Szeveronyeck katlanba.

Malyar szavaiból ezek szerint az derül ki, hogy minden jól ment, aztán valaki feltett pár képet és videót a netre, aminek ez lett az eredménye.

Ezzel kapcsolatban jogosan merül fel a kérdés a kérdés, hogy vajon Kijev egyáltalán tisztában van-e a valós donbászi helyzettel.

 

Kiemelt kép: Anna Malja / Ukrajna 24

Ez is érdekelheti:  Megszületett az első ítélet a Fico-merénylettel kapcsolatban

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük