KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Január 6-án kiderül, létezik-e még az USA alkotmánya

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

 

Mark Levin politikai elemző tegnap a The Blaze-ben megjelent cikkében arról értekezik, hogy vajon működik-e még valójában az Egyesült Államok alkotmánya és hogy a kongresszusban helyet foglaló republikánusok képesek lesznek-e érvényesíteni az alkotmányban lefektetett jogokat.

Mark Levin

Értékezésében kifejti, hogy a 2020-as választás alkalmával több, úgynevezett csatatér államban jelentős választási csalás történt, ugyanakkor az illetékes bíróságok az ezekkel kapcsolatos bizonyítékokat sorra lesöpörték az asztalról, a panaszt benyújtó republikánus ügyvédek beadványait elutasították.

Levin kiemeli, hogy már a választásokat megelőző időszakban is radikális és súlyos eltérések történtek az alkotmány megalkotói által elfogadott szabályoktól, az elfogadott szövetségi választási rendszertől. Ahogyan fogalmazott, ez a Demokrata Párt részéről nem számított, mivel annak képviselői követték el az alkotmányellenes cselekményeket.

Mark Levin felhívja a figyelmet arra, hogy amennyiben január hatodikán a kongresszusban ülő republikánus szenátorok elfogadják azokat az eredményeket, amelyeket a demokraták propagálnak és nem szállnak szembe a valótlanságokkal, akkor lényegében magát az elnökválasztási rendszert semmisítik meg, amelynek lényegi vesztese maga az Egyesült Államok népe lesz.

Levin szerint a republikánusoknak dönteniük kell január 6-án, de nem tehetnek úgy, mintha ez a választási eredmény valódi népi akarat lett volna, mert akkor döntésükkel lényegében a demokratákhoz csatlakoznak, akik törvénytelen eszközökkel akarják a választások valós eredményét megmásítani. Természetesen néhány republikánus képviselő is hallatta hangját a törvénytelenségekkel kapcsolatban, köztük a szenátus republikánus vezetője, Mitch McConnell, John Thune szenátor és Adam Kinzinger képviselő is. Azonban az is kétségtelen, hogy többen is vannak a republikánusok között, akik megbízhatatlanok, gyávák és csak akkor mernek majd kiállni az igazság mellett, ha azt már egy szervezett tömeg fogja követelni – véli az elemző.

Levin rámutat arra, hogy a demokraták és azoknak különböző csoportjai olyan lobbikampányokat folytattak több, Trump által korábban megnyert kulcsfontosságú államokban, melyek törvénytelenek és alkotmányellenesek voltak, szó szerint ezzel aláásva az amerikai alkotmányt.

Ez is érdekelheti:  Magyarország ellen az ukránok játékba hozhatják a román kártyát

Pennsylvaniában például a demokrata kormányzó, a főügyész és az államtitkár többször is módosította a szavazási eljárási rendszert úgy, hogy ezekkel a módosításokkal Bident és a demokratákat juttatták előnyhöz.

Michiganben is egyebek mellett a demokrata államtitkár egyoldalúan megváltoztatta az állam választási törvényeit, ami a hiányos szavazólapokra és az aláírás-ellenőrzésére vonatkozik. Szándékosan kijátszották a republikánus állam törvényhozását, megsértve ezzel a szövetségi alkotmányt, amellyel lehetővé vált 7 millió érvénytelen szavazólap kiadása. Ezenkívül a demokraták által kinevezett bíróság elrendelte írnokai számára, hogy fogadják el a november 2-ig bélyegzett, de a választásokat követő 14. napig beérkező szavazólapokat is. Az állami törvényhozás azonban ilyen jellegű változtatásokra felhatalmazást nem adott.

Levin írásában részletesen elemzi továbbá a Wisconsinban, Georgiában történteket is, majd arra hívja fel a republikánusok figyelmét, hogy tartsák fenn az Egyesült Államok alkotmányát, hiszen arra mindannyian esküt tettek. Ezzel tegyék világossá a demokraták számára, hogy az amerikai nemzet hisz a köztársaság intézményében. Most majd kiderül, hogy valójában hány államférfi van a kongresszus republikánus tagjai között – zárja elemzését Mark Levin.

Nyitókép: The Blaze wingedwolf/Getty Images

A The Blaze nyomán készítette:

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:

Dr. Steve Turley: Ami az USA-ban történik, az államcsíny

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük