KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Dr. Steve Turley: Ami az USA-ban történik, az államcsíny

A közösségi platformon osztotta meg egy magát Magyar Testvériségnek nevező anonim szervezet az alábbi videót, melyben azt mutatják be, hogyan tiporták sárba az USA alkotmányát azok az erők, amelyek a mostani választások alkalmával törvénytelen eszközökkel élve nyerték meg a választást. Erről beszél többek között Rudy Giuliani, aki 1994 és 2001 között New York polgármestere volt.

Giuliani rámutatott arra, hogy Philadelphiában „hagyománya van” az érvénytelen szavazatoknak, köztük a halottaktól érkezőknek. Wisconsinban a republikánusok szerint ugyanez történt – éjjel 120 ezer levélszavazat jelent meg hirtelen.

Dr. Steve Turley (PhD, Durham Egyetem) nemzetközileg elismert tudós, előadó és szerző részletesen magyarázza el, hogyan is zajlanak azok a folyamatok, mellyel alkotmányos krízist teremtettek a demokraták.

Fontos odafigyelni arra, hogy a legnagyobb amerikai médiumok és közösségi terek adtak legelőször hangot annak, hogy Joe Biden megnyerte a választást. Azonban ezidáig hivatalos bejelentés nem történt. Ugyanakkor a Fox News és a CNN ténykényt közölte a végeredményt.

A világ behódoló állam és kormányfői nem győzik taposni a gázpedált, hogy az elsők között gratuláljanak az új elnöknek. Vajon Donald Trump valóban hagyni fogja, hogy gyanús körülmények között kiüssék a hatalomból? Nem valószínű, hiszen már bejelentette, hogy harcolni fog az igazságért.

Az alábbi videó azonban mindenképpen tanulságos és jól érthetően összefoglalja azt, mi is történt és jelenleg is mi zajlik az Egyesült Államokban, mely események az egész világ életére kihatnak.

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF) 

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük