KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Az unió és a baloldal a probléma részei

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
Az unió és a baloldal továbbra sem a megoldás, hanem a probléma részei. Ebből előbb utóbb kilépés lesz! Magyarország a demokrácia pártján áll, a baloldal és Brüsszel az anarchia pártján. Ebben a játékban mi nem fogunk részt venni!
Szorgalmasan terjesztik a balliberális hazaárulók azt a hírt, hogy megint a soha senki által le nem írt és soha senki által nem látott jogállamisági kritériumokhoz kötnék a „pénzek” kifizetését. Tisztázzunk pár dolgot.

1. Magyarország a csatlakozási szerződésben megfogalmazottak alapján döntött úgy, hogy az EU része kíván lenni. Ebben a szerződésben nem volt szó zsarolásról, a „pénzek” nem ajándék, ezért a piacunkat adtuk, és sok egyéb uniós böszmeséget beengedtünk országunkba. Az unió az ilyen próbálkozásaival gyakorlatilag egyoldalúan, önkényesen felrúgja a csatlakozásunk előtt megbeszélt feltételeket, felrúgja a szerződést. Ez bennünket is feljogosít arra, hogy a helyzetnek megfelelő módon reagáljunk.
2. Az unió egyes tagállamai felrúgták a schengeni egyezményt is azzal, hogy mindenféle ellenőrzés nélkül iratok nélkül, ismeretlen múlttal rendelkező embereket engednek be közös, határok nélküli területünkre. Ezzel veszélybe sodorják a magyar emberek életét, ezt a szerződést ugyancsak egyoldalúan szegték meg. A helyzetre Magyarország ezzel jogosulttá vált saját nemzetbiztonsági szempontjai alapján reagálni. Ha egy adott fél felbontja a szerződést, az a másik félnek is szabad mozgásteret ad.
3. Közös költségvetés jelenleg nincs. Közös költségvetés akkor lesz, ha azt MINDEN TAGÁLLAM megszavazza egyhangúan. Magyarország nem fog olyan szerződést megszavazni, amiben számára hátrányos feltételek, zsarolómechanizmusok, ködös jogállamisági fogalmak és egyéb blődségek szerepelnek.
4. A Magyarországot támadó külföldi erők a Momentum, a DK és a többi hazaáruló párt segítségével végzik ezt a „munkát” Ezeknek a pártoknak felelniük kell majd tetteikért. Borsodban már megkapták az első politikai pofont, 2022-ben meg megkapják a végsőt is. Itt nem lesz levélszavazat, itt nem lehet majd elcsalni a választást. Az országgyűlési választáson külföldiek sem szavazhatnak, szóval bajban lesznek azok, akik csalással akarnak hatalomra jutni.
5. Az EU és a baloldal továbbra is hátráltatják a védekezést, hátráltatják a gazdasági károk mérséklését, a gazdaság helyreállítását. A Momentum tolvajnak és csalónak nevezi Orbán Viktort, miközben erre semmilyen bizonyítékuk nincs. Tipikus liberális módszer: ha elég sokáig és elég hangosan kiabálnak valamit, akkor lesznek arra fogékony rétegek, akik ezt benyalják. Szerencsére a többség látja a valóságot, a kormány kiváló munkájának eredményét mindenki a saját bőrén érezheti. Javuló életkörülmények, jobb bérek, folyamatosan növekvő reálbérek, családtámogatás, rezsicsökkentés, otthonteremtés, stb stb stb.
6. Ha ez továbbra is így megy, és az unió továbbra is megszegi a hatályos szerződéseket, akkor meg kell fontolnunk, hogy maradunk-e ebben a gittegyletben. Egyre jobban érezzük azt, hogy a kilépés csak idő kérdése. Szépen megadóztatjuk a termékeinket, és a végén kiderül, hogy még jobban járunk, mint a „pénzeikkel”
7. A „fejlett nyugati országok” nem fogadták meg Orbán Viktor tanácsát, és ma egy hatalmas terrorhullámmal kell szembe nézniük. Mivel közöttünk nincs határ, ez a terror Magyarországot is fenyegeti! Ha az EU egyes tagállamai nem változtatnak migrációs politikájukon, akkor a nyugati határon is előbb utóbb kerítés lesz. Mi ezt nem akarjuk, de a jelenlegi helyzet indokolttá teszi.
8. Az unióban divat mindenféle természetellenes új trendeket törvényi szinten is elismerni, azokat elfogadni, az azokkal szemben jogosan felháborodó embereket vegzálni. Most épp Olaszországban fogadtak el olyan törvényt, ami szankcionálja a normális embereket, ha azok nem értenek egyet az abnormalitással. Szégyen! Ezeket a dolgokat akarják Magyarországra is ráerőltetni.
9. Ki mondja meg, hogy mi a „jogállam”? Tételezzük fel, hogy belemegyünk a játékba, és megszavazzuk a közös költségvetést, melyben van ilyen „jogállamisági” zsarolóeszköz. Ki írja le, hogy mi a jogállam? Ma leírják, hogy az a jogállam, ahol van alkotmánybíróság. Magyarországon van, tehát bennünket nem érintene, de van olyan ország, ahol nincs ilyen szerv. Holnap leírják, hogy az a jogállam, ahol tilos az anya és az apa szavak, csak a „szülő 1” és a „szülő 2” elfogadott egy „jogállamban”. Akkor mit csinálunk? Betiltjuk? Ez egy zsákutca, ebbe a zsákutcába nem megyünk be!
10. Az uniónak jobban kellünk mi, mint nekünk az unió. Magyarország nemzeti össztermékének nagyjából 3-4 százalékát teszik ki az uniós források. 2019-ben 5% növekedés mellett még uniós források nélkül is nőtt volna a gazdaság. Ezzel szemben nagyon sok mindent külföldről importálunk, ha ezeket a termékeket megadóztatnánk, azzal versenyelőnybe kerülnének a magyar termelők, és több pénz is folyna be a költségvetésbe. Nagyon veszélyes vizekre evez az ilyen döntéseivel az unió, mi nem akarjuk a gazdasági háborút, de ha nem változtatnak politikájukon, könnyen ez lehet a vége.

Varga Judit nyilatkozata:

„Magyarország álláspontja szerint az Európai Parlamentnek a járvánnyal és nem politikai, ideológiai vitákkal kellene foglalkoznia. Ha már segíteni nem tudnak, legalább ne gátolják a tagállamok, így Magyarország járvány elleni védekezését és gazdasági újjáépítését
Elfogadhatatlan, hogy az Európai Parlament a jelenlegi járványhelyzetben és az Európa gazdasága előtt álló súlyos kihívások ellenére sem hagy fel Magyarország politikai és ideológiai zsarolásával.
Ideje lenne, hogy az Európai Parlament a probléma helyett a megoldás részévé váljon, és ne veszélyeztesse az uniós költségvetés elfogadását. Enélkül az EU nem tud segítséget nyújtani azoknak a tagállamoknak, amelyek erre leginkább rászorulnak.
Magyarország tartja magát a Szerződések rendelkezéseihez és az állam- és kormányfők júliusi megállapodásához. Ezt várjuk el valamennyi uniós intézménytől is. Az EP meg akarja kerülni a Szerződéseket és fel akarja rúgni a történelmi költségvetési alkut, ami felelőtlen és elhibázott lépés.
Az uniós költségvetés egyetlen eleméről sincsen megállapodás addig, amíg az összes eleméről meg nem állapodtunk. Magyarország letette az asztalra saját javaslatát, ami valódi költségvetési ellenőrzési mechanizmust hozna létre, nem pedig ideológiai zsarolási eszközt.
Most a járványügyi védekezésnek és az európai gazdaság talpra állításának van az ideje. Ha az európai intézmények ezt nem ismerik fel, viselniük kell ennek történelmi felelősségét.”
A 7 éves költségvetés elfogadása (most az extra pandémia-költségvetéssel együtt) nagyon sok körön megy keresztül. Egyhangú döntés az Európai Tanácsban (ez nyáron megvolt, amikor 4-5 napig éjjel-nappal tárgyaltak és kompromisszumra jutottak), EP-döntés az Európai Tanács javaslatáról, módosítási jogosultság nélkül (ezzel azóta megy a huzavona, megpróbálnák belepréselni a saját liberális szempontjaikat, de így éppen ők a kerékkötők), aztán az Európa Tanács egyhangú döntésének értelmében a bizottság kidolgozza a részletszabályokat (itt is megy a próbálkozás a kreatív értelmezésekre), aztán pedig a nemzeti parlamentek, a saját jogrendjük szerint szavaznak. Ez több mint 27 tagállam, mert van ahol a regionális szintnek is el kell fogadnia, összesen kb. negyvenvalahány nemzeti döntés kell hozzá. Semmi sincs lefutva!
De ne felejtsük el, hogy a hisztire csak ürügy a jogállamiság és Magyarország minden áron való lenyomása, hanem a „fukarok”-nak nevezett országok ilyen kerülő úton próbálják elérni, hogy mégse kerüljön nekik semmibe a déli államok megsegítése.

Az index hazug cikke:

Ez is érdekelheti:  Meghalt a brit Rothschild család feje
Sokat bukhat Magyarország, ha szembemegy az uniós értékekkel

Miért hazug? Azért mert nem győztek le senkit, ahogy már leírtuk, közös költségvetés NINCS, és csak akkor LESZ, ha azt minden tagállam megszavazza – beleértve Magyarországot is.

Forrás: Számok

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük