KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Az amerikai választásokon a poszt-emberi világ győzedelmeskedik

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az amerikai választásokban létezik egy jelképes vonulat. Sok más egyéb mellett a jelöltek megtestesítik az emberi társadalom fejlődésének humanista és poszt-humanista szakaszát.

Donald Trump – igazi fehér, igazi férfi és igazi hívő. Normális, heteroszexuális választók állnak mögötte, akik a hagyományos értékeket, a múlt örökségét képviselik. Ők – konzervatívok.

Joe Biden tulajdonképpen szintén fehér és hívő férfi. Ez azonban nála nem belső tartalom, hanem csupán egy külső csomagolópapír. Bident azért választották meg, mert hasonlít Trumpra. Olyan, mint vadászatok során a műkacsa, amivel megtévesztik az áldozatokat. Ha győz, egy év múlva ezt az üres, 80 éves csomagolópapírt – mivel már nem lesz rá szükség – kidobják.

Biden mögött szétmosott, az árral sodródó identitású emberek állnak: transzgender szenátorok, gayek és leszbikusok, emlékműveket leromboló barbárok, feketebőrű szadisták előtt letérdelő fehérbőrű mazochisták, zombik, spiritiszták (vagy, mint kiderült, Bidenre még holtak is szavaztak), a kábítószer-függők kreatív rétege, mely a mesterséges intellektussal együtt megteremtette a virtuális valóságot – és végül a számok világában eltűnt kozmopolita pénzemberek.

A jövő agg emberét tagadó, Biden mögé felsorakozó világ most még csak a világpolitikai középpontjában bontogatja szárnyait. Holnap már azonban a világ más kulcsfontosságú államaiban is harcba indul a hatalomért.

Zen Yandex

Ez is érdekelheti:  Stoffán György: „Jó nép a magyar”…

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük