KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Vírusháború 2.0 – A COVID-19 egy biológiai stratégiai csapásmérő fegyver

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

 

A COVID-19 egy biológiai stratégiai csapásmérő fegyver, a hadászati atomarzenál kiváltására lett kifejlesztve, de léteznek taktikai, harcászati, célzottan bevethető rassz-specifikus 2.0-ás biofegyverek is.

Már egy éve pusztít a COVID-19 világjárvány, és még nincsen ellene hatékony védelmi stratégia, mert a védőoltást sokan elutasítják. Vannak, akik Isten büntetését vélik benne felfedezni, mások egy globális hatalomra törő pénzhatalmi elit ármánykodására gyanakodnak. De akadnak olyanok is, akik az USA, és Kína között dúló harmadik világháborúnak tartják a COVID-19 hatásait.

A globális ellátási láncok megszakadtak, már egy éve lelassult a világkereskedelem.
A túrizmus, az idegenforgalmi vállalkozások, és a szállodaipar is csőd közeli állapotban vegetál.
A légitársaságok lasszóval fogják az utasokat, ezért a repülőgépipar is csökkenő megrendelésre számíthat.
A hagyományos hadfelszerelés gyártók is megrendelés nélkül maradnak, csak a baktérium- és vírusfegyverek gyártására, felderítésére, elhárítására szakosodott vállalkozások prosperálnak.
Az atomarzenál elavult, őrzése továbbra is a megsemmisítésig költségekkel jár, de már nincsen rá szükség, ha van helyette hatékonyabb, és olcsóbb biofegyver.

Minden ország gazdasága megsínyli a COVID-19 világjárvány pusztítását, ami előreláthatóan eltart még jó néhány évig, mire a Föld népességének 70-80%-a átfertőződik, és ez a vírus visszahúzódik. Mindezek alapján bátran kijelenthető, hogy a COVID-19 világjárvány kitörésével a globalizmusnak befellegzett.

A chi-fi fizikakutatók korábban az antigravitációval foglalkoztak, de ma már a nano-biorezonancia terén is aktivizálódtak. A tudományos fantasztikus fizika a jövő tudományos eredményeit próbálja előre prognosztizálni, ezért az alábbiak nem a pánikkeltés, vagy politikai propaganda miatt lettek közzétéve.

Vírusok mindig is léteztek, és az evolúció során számtalanszor szabályozták a földi flóra, és fauna fejlődését. Ha egy faj túlszaporodva veszélyeztette a globális ökoszisztéma sokszínűségét, a gyilkos vírusok közbe avatkoztak, megritkítva a túlszaporulatot, helyre állították a rendet.

Az USA polgára, mint a globális világhatalom privilegizált aktora, a második világháború során szerzett előjogok alapján háromszor annyi földi erőforrást élt fel, mint egy Indiai, vagy Kínai, de erről a COVID-19 világjárvány után le kell mondania.

Ez is érdekelheti:  A Mi Hazánk elnökének reakciója Orbán Viktor évértékelőjére

Belgium, Hollandia, Franciaország a gazdagságát a gyarmatok kifosztásának köszönhette, amiért most az EU minden polgárának fizetnie kell a kényszerbetelepítés révén kifosztott gyarmatokról beözönlő migránsok létfeltételeinek megteremtésével. A vírusokkal vívott harmadik világháború már nem nemzetállamok között zajlik, ideológiák mentén vezérelten – mint ahogy azt a globális média megpróbálja sugallani -, hanem a kifosztott népek keresnek maguknak új élhető életteret. A chi-fi fizika szerint a COVID-19 vírusnak kétféle formája létezik, a biofizikai, és a spin-mezőben lévő, genetikai kódokat egyesítő kvantum másolat. Prof. P.P. Garajev szerint a vírusok, és baktériumok spin-mezőben történő manipulálásának technológiájával biofegyverek állíthatók elő. Luc Montagnier 2008-ban Nobel-díjat kapott a HÍV vírus felfedezéséért, de mikor azt állította, a DNS nano-biorezonanciával módosítható, másolható, a COVID-19 vírust mesterségesen hozták létre, a tudományos publikum azonnal kiközösítette.

Mind máig nem tudjuk ki ölte meg Kennedyt, mert a mágikus golyó-teória ugyanolyan zavaros, mint a COVID-19 vírus keletkezése. Az viszont mindkét ügynél szembetűnő,  hogy nem maradhatnak elvarratlan szálak. Aki ellentmondásba keveredik a hivatalos magyarázattal, azt elhallgattatják. Kína az USA-t, az USA meg Kínát vádolja a COVID-19 világjárványért. De ma már teljesen mindegy, ki kezdte, mert a megtámadott sem maradt tétlen, és brutális választ adott a provokációra. Ha a tudósok nem beszélhetnek, érdemes meghallgatni a sci-fi fizikakutatók véleményét. A vírusnak van a biofizikai, és spin-mezőben lévő, genetikai kódokat egyesítő kvantum másolata. Tehát vírusokat nem csak a biofizikusok tudják manipulálni. Az állat, és növényvilágban előfordul, hogy egy kihalással veszélyeztetett faj rassz-specifikus vírussal támad ellenfelére. Ami sikeresen megtörtént az állatok, és növények világában, azzal az ember is megpróbálkozott. Az USA a Szovjetunó ellen szuper elit afrikai harcosokat akart bevetni, akikre nem hatott volna a fehér rassz ellen kifejlesztett vírus. Micsoda agya ment vállalkozás, mert ha sikerült volna, az USA-ban már nem létezne fehér kisebbség. De ami nem sikerült annak idején a katonáknak, azt most létre fogják hozni a fekete radikálisok, a 2.0 vírusháború keretében.

Ez is érdekelheti:  A Navalnij esetről

Az USA-t nem Kína, vagy India fenyegeti vírustámadással, hanem a fekete radikálisok. Hiba van a globalista mestertervben, mert a politikai megfontolásból létrehozott antifa, ha rassz specifikus vírusfegyverhez jut, akkor azt majd be is fogja vetni. Az USA „demokrácia export” ürügyén számtalan közel-keleti államot rombolt le, így nagy a valószínűsége annak, hogy az „ellenségem ellensége majd elvégzi helyettem a piszkos munkát” logikája alapján az antifa, vagy más radikális mozgalom hamarosan hozzájut majd egy 2.0–ás biofegyverhez. Ehhez nem kell csúcstechnológiás biofizikai kutatóintézet, elég begyűjteni a természetből egy gyilkos vírust, majd kvantum-elektrodinamikai folyamatokkal manipulálni.

Japán már a második világháború alatt végzett biológiai fegyverkísérleteket. Kínai hadifoglyokban beoltott gyilkos baktériumokkal kísérleteztek, amit az USA hadvezetése megszerzett, és tovább fejlesztett. Történelmi tapasztalatokból tudjuk, a sárgaláz az emberi rasszokra nem egyformán hat, tehát egy rassz-specifikus biofegyver készíthető belőle, mert a „fehér” vagy más néven kaukázusi embertípust jobban megbetegíti, mint a „fekete” vagy negrid rasszt. Nano rezonanciával, a polárisan gerjesztett fehérjeburokban a mikrobiológiában spontán módon soha sem létrejövő inkompatibilis kapcsolatok hozhatók létre. Ennek a nano biotechnológiának a megvalósítását a negyedik ipari forradalom során megismert új eljárások tették lehetővé, melynek határait ma még megbecsülni sem tudjuk. A kvantum térelmélet a nano részecskék között ható kvantum-elektrodinamikai folyamatok, elektromágneses, és mikrogravitációs kölcsönhatása. GHz -es spin hullám gerjesztéssel a vírusok genetikai kódja manipulálható. Talán ennyi észérv elég, hogy mindenki belássa, 2020-ban a COVID-19 vírussal kitört a harmadik világháború, a Föld véges erőforrásainak újrafelosztásáért folytatott küzdelem kissé humánusabb módja mit az atomháború.

Az antifa az USA-ban ma még csak rombol, és gyújtogat, de ha hozzájut a korábban kifejlesztett rassz-specifikus biofegyverhez a fehér ember ellen be fogja vetni. Hasonló sors vár majd a korábbi afrikai gyarmattartókra.

A természetből begyűjtött korona vírusok ma már korlátlanul manipulálhatók. Ki lehet cserélni, a megtapadást végző tüskefehérjéket rassz-specifikus ágensekre, ezzel el lehet érni, hogy csak a célcsoport rasszt tudja megtámadni. Ma már nem az a kérdés, mindez megvalósítható e- vagy sem, hanem az hogy mikor fogják ezt megtenni.

Ez is érdekelheti:  Háború kezdődött ellenünk? - avagy, nyolc évtized múltán ismét támad a vesztünkre törő “szövetséges”?

Novák Péter
nano biorezonancia kutató

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:

E tények szerint A VILÁGJÁRVÁNYT MEGTERVEZTÉK!

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Vírusháború 2.0 – A COVID-19 egy biológiai stratégiai csapásmérő fegyver

  1. Kétségtelen tény, hogy „2020-ban a COVID-19 vírussal kitört a harmadik világháború,… ám a Föld véges erőforrásainak újrafelosztásáért folytatott küzdelemnek ez egyáltalán nem humánusabb módts, mint egy atomháború lenne. Szerintem ez a legsunyibb, legaljasabb módja emberi életek milliárdjainak kiirtására.

    Humanitás tekintetében egyáltalán lehet rangsorolni gyalázatos népirtásokat ?

    Egyre több megbízható neves egészségügyi szakértők véleménye szerint a COVID-19 vírus csak abban az értelemben létezik, hogy valaminek ezt a nevet adták, és azt sulykolják a médiumok, hogy sok millió ember halálát fogja okozni. Ennek érdekében rendelnek el mindenféle szigorítást, melynek csekélyebb mértékben az emberéletek kioltásán túlmenően világgazdasági válságok okozása a cél. Később majd ujjal fognak mutogatni a VÍRUSRA, hogy az okozott minden bajt. Ezekkel azt hiszem nem mondtam semmi újat. Azzal tán mondok már újat, hogy a vírust, amelyre hivatkozással agyament dolgokat rendelnek el, még soha senki nem azonosította, nem izolálta. Ha ez igaz, márpedig egyre valószínűbb, akkor hogyan lehet ezeknek az egyébként nem létező vírusoknak kvázi mutánsai, és ezeket hogyan lehet azonosítani, izolálni? Mesékben utoljára kisgyermekkoromban hittem, úgy 60-65 évvel ezelőtt! Kijárási tilalmat pedig utoljára, hosszabb-rövidebb ideig, a II. világháború idején rendeltek el. Jellemzően légitámadások idején.
    Vattay Szabolcs

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük