KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

E tények szerint A VILÁGJÁRVÁNYT MEGTERVEZTÉK!

E tények szerint A VILÁGJÁRVÁNYT MEGTERVEZTÉK!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

 

Az a tény, hogy egy ilyen történelmileg egyedülálló eseményt nagyon részletesen megjósoltak – filmek, műsorok, nyomozók, orvosok, főleg azok, akik finanszírozzák ezeket a vírusokat fejlesztő laboratóriumokat, akik milliárdokat keresnek ezen járványok miatt, akik teljesen új szintet akarnak létrehozni az irányítás a világunkban stb. – azt mutatja, hogy ezt a világjárványt bizony alaposan megtervezték. 

 

Nézzük a tényeket!

Az USA Georgia államban 1980-ban egy hatalmas emlékművet állítottak fel, az emberiségnek szánt tíz iránymutatással, nyolc nyelven. Az ismeretlenek általi „tízparancsolat” közül az első az, hogy az emberiséget fél milliárd emberre kell csökkenteni. (Ez tény!)

Ma orvosok ezrei globális bűncselekménynek és egészségügyi álcázással járó világ-diktatúrának nevezik az ún. világjárványt, amely erősen mesterséges! (Ez tény!)

2010-ben a Rockefeller Alapítvány közzétette anyagát a „A jövő forgatókönyve…” címen, amelyben leírják a közelgő globális járványt, amelynek az emberek feletti autoritárius ellenőrzést kell eredményeznie, amely a pandémiát követően még fokozódik is. (Ez tény!)

A 2012-es nyári olimpiának a nyitóbemutatója során, a koronavírus pandémia bekövetkezését játszották el. (Show műsorként, s ez is tény!)

2013-ban egy zenész egy koronavírusos globális járványt jósol, és azt mondja, hogy ez 2020-ban fog bekövetkezni. Ezt az úgynevezett „összeesküvés-elméletek” személyes vizsgálása miatt tudta előre. (Ez is tény!)

Harry Vox oknyomozó újságíró 2014-ben azt jósolta, hogy globális járvány alakul ki azért, hogy az „uralkodó osztály” magasabb szintű autoriter ellenőrzést hajtson végre a köznépen. (Tény bizony!)

Két évvel azelőtt, mielőtt a Covid-19 megjelent volna a globális színtéren, az Európai Unió, az USA, Kína és más államok hirtelen elkezdtek több tízmillió tesztkészletet exportálni a Covid-19-hez. Honnan tudhatták, hogy szükség lesz rá? Jövőbelátó-bűnözők?

2017-ben Anthony Fauci (USA főguru) garantálta a fertőző betegség meglepetésszerű kitörését a Trump-kormányzás első ciklusában. (Nem éppen azért, hogy bevezethető legyen a csalásra tökéletesen alkalmas levélszavazás? Hisz’ Trump jelezte a Deep State végét! Remélhetőleg azonban sikerül túljárnia a csalók eszén, bármennyire is rafináltak azok!)

Ez is érdekelheti:  Stoffán György: „Jó nép a magyar”…

Közvetlenül a koronavírus-járvány kitörése előtt Bill Gates globális koronavírus-járvány gyakorlatot szervezett (2019) Neve: Event 201.

Közvetlenül a járvány kitörése előtt a Globális Felkészültségi Megfigyelő Testület azt mondta a világnak, hogy álljon készen egy koronavírus-járványra. Vajon honnan tudhattak előre a járványról?

2018-ban a Betegségmodellezési Intézet globális influenzavírus-járványt jelentett be, amely Kínából, Wuhan területéről származik. (Ez is tény!)

2018-ban Bill és Melinda Gates bejelentette, hogy a következő években egy tervezett vírusnak a globális járványa következik be. (Ez is tény!)

A SARS-CoV-2 koronavírust a wuhani Bio Safety Lab 4-es szintű laboratóriumban hozták létre, amely dollár milliókat kapott Anthony Fauci-tól. (Tény!)  (Ő egy amerikai orvos és immunológus, aki New York-i Brooklynban született gyógyszertár tulajdonos családban. Katolikusként nőtt fel, de ma már humanistának (?) tartja magát, s Reagan óta minden USA elnök – és sokáig Bill Gates titkos – tanácsadója.)

Több film is előre és nagyon részletesen ábrázolta a koronavírus-járványt, sőt a hidroxi-klorokin-t említik a filmekben gyógyírként. (Ellenőrizhető tények!)

Anthony Patch oknyomozó újságíró egy ember által létrehozott vírus világméretű járványát jósolta meg, amelyet arra használnak, hogy egy DNS-módosító oltást kényszerítsen az emberiségre. (Tessenek utána nézni!)

Dr. Carrie Madej évtizedekig tanulmányozta a DNS-t és a vakcinákat, és elmondása szerint a terv a Covid-19 vakcina felhasználásával indítja el a transzhumanizmus folyamatát: az emberi DNS manipulatív újra programozását. (Vélemény!)

A CIA tisztje, John Coleman titkos társaságokat tanulmányozott, és azt állítja, hogy céljuk a föld elnéptelenedése. Főleg halálos és gyors kimenetelű, nagy hatású betegségek szervezett járványai révén. (Vélemény!)

Bill Gates egy TED interjú során, szemrebbenés nélkül elmondta, hogy új oltásokkal 10-15% -kal csökkenthető a világ népessége. (Tény!)

Az „egészségügyi őr”, Mike Adams évekkel ezelőtt megjósolta, mit látunk most: egy tervezett biofegyver kiadását, majd oltási-biznisz megbízást, az oltóipar hatalmas állami finanszírozását és egy rekordidő alatt kifejlesztett oltást. Azt is megjósolta, hogy ez az oltás számtalan embert fog majd megölni, pár év leforgása alatt. (Vélemény!)

Ez is érdekelheti:  Bayer Zsolt: Brüsszel, Hajdúnánás, 1980

2020-ban kiadnak egy kézikönyvet az irányítás ezen világának létrehozásáról, lépésről lépésre. Azt mondják, az élet nem térhet vissza a normális kerékvágásba, amíg a világ „bezárkózott” lesz, autoriter kormányok fentről lefelé történő irányításával. (Benne van a könyvben, így tény!)

Valóban látjuk, hogy Bill Gates és sok más lobbista világszerte és példátlan módon ragadja meg az irányítást az oltóanyag-azonosítók, az emberekbe beültetett mikrochipek betartatásával, az arcmaszkok viselésével, a társadalmi távolságtartással, illetve a kényszerített bezárásokkal, a kapcsolatok nyomonkövetésével, stb. (Tapasztalati tény!)

Ennek a fentről lefelé irányuló ellenőrzésnek része az orvosok, tudósok vagy más szakértők minden egyes hangjának rendkívüli cenzúrázása, ill. agyonhallgatása a kritizálók, tüntetők tömegének. (Tapasztalati Tény!)

Ezek pedig mind a véleménynyilvánítás, a gyülekezés, a szólásszabadság, az orvosi szabadság teljes elvesztését, az igaz tudomány és a valódi újságírás elvesztését és a diktatúrák bevezetését jelenti azoknak a szervezetek/személyek javára, akikre senki sem szavazott, olyan emberek vezetésével, akiket senki sem akart, és mégis magukévá tették világunkat. Tehetik, mert a nemzeti összetartást már régen felszámolták!

Nem kellene „helyi szellemi kalákákat” alakítani magyarok? NEEM?

B.G. – NEEM

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:

Minden ember otthonában ott a Covid vakcina

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “E tények szerint A VILÁGJÁRVÁNYT MEGTERVEZTÉK!

 1. “A NÉPIRTÁS BŰNCSELEKMÉNYÉNEK NINCS ELÉVÜLÉSI IDEJE…!
  A civilizáció vádolja a fasizmust —((((…helyesen A civilizáció vádol minden izmust…” id. Kiss László))) kiegészítése: …ma már tudjuk, hogy az egyetemekre, főiskolákra zömében kik juthattak, azok közül is kik lettek jogászok, orvosok, mérnökök, közgazdászok – tanárok első számú vezetők a politikában….. ma 2020. 11. 21.-én mikor írom – e sorokat – élő bizonysága pl. az orvos társadalomban zömében kik lettek – bizonyíték ténymegállapításomra: a 2019. Covid vírus hisztéria magában a rémálom az egész földön…..” bizony – bizony ez is háborús bűncselekmény az emberiség ellen! Tudd nem is oly messze a távoli jövőben lehet, hogy nem Nürnbergnek nevezik – de az biztos a vétkesek ott fognak állni ítéletre… jóslásom! Mert láttam!
  75 éve kezdődött a nürnbergi per
  Budapest, 2020. november 20. péntek (MB)
  Hetvenöt évvel ezelőtt, 1945. november 20-án vette kezdetét a nürnbergi per, melyen a náci Németország 21 vezetőjének, köztük Hitler kinevezett utódjának, Hermann Göringnek kellett felelniük az emberiség ellen elkövetett bűntetteikért – emlékeztetett rá a Magyar Békekör az évfordulón.
  Robert Jackson amerikai ügyész megfogalmazta – „A civilizáció vádolta a fasizmust.”
  A 42 kötetes peranyagban 300 ezer tanúvallomás, 6600 fénykép- és film, valamint hangfelvétel szerepelt bizonyítékként a gyilkosságokra, a kiirtásra (a „népirtás” kategóriát csak 1948-ban iktatták a nemzetközi jogba), a rabszolgaságra, a deportálásra, továbbá minden olyan embertelenségre, melyet a civil lakosság ellen követtek el a háború alatt, a politikai, faji és vallási alapon történt üldözés tekintetében pedig a háború előtt és alatt….” stb. a linken…
  Vlagyimir Putyin orosz államfő is megemlékezett az évfordulóról a “Nürnbergi órák” elnevezésű nemzetközi fórum keretében.
  https://www.youtube.com/watch?v=Qsyi791ddU0&feature=emb_log

  balrad: “…. Robert Jackson amerikai ügyész megfogalmazta – „A civilizáció vádolta a fasizmust.”
  A 42 kötetes peranyagban 300 ezer tanúvallomás, 6600 fénykép- és film, valamint hangfelvétel szerepelt bizonyítékként a gyilkosságokra, a kiirtásra (a „népirtás” kategóriát csak 1948-ban iktatták a nemzetközi jogba), a rabszolgaságra, a deportálásra, továbbá minden olyan embertelenségre, melyet a civil lakosság ellen követtek el a háború alatt, a politikai, faji és vallási alapon történt üldözés tekintetében pedig a háború előtt és alatt….” stb. a linken…
  Vlagyimir Putyin orosz államfő is megemlékezett az évfordulóról a “Nürnbergi órák” elnevezésű nemzetközi fórum keretében.
  https://www.youtube.com/watch?v=Qsyi791ddU0&feature=emb_logo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük