KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Magyarul tanít és a liberálisok ellen küzd a Brüsszelben élő magyar származású lány (videó)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

 

B. Nagy Emőke, a brüsszeli MagyarHáz egyik szervezője, aktivistája volt a vendége Walter Pál Péternek, a Beszélgessünk őszintén legújabb részében. A magyar kormány által támogatott Magyar Házak a nyugaton élő magyarok összekovácsolása és anyanyelvük gyakorlására működtetett kulturális intézmények, ahol megannyi megemlékezést, a fiatalokat érintő cserkész programokat, felolvasó esteket és zenés előadásokat tartanak.

Az adásban kiderül, mennyire összetartóak és hogy viszonyulnak egymáshoz a külföldön élő magyarok, mennyire tartja össze őket a nemzeti identitás és azt is megtudhatjuk, mely ideológiákban hisz a brüsszeli (már többnyire multikulti) lakosság.

Érdemes példát venni a jobboldali lány harcáról, aki a magyarság hagyományainak gyakorlását, anyanyelvünk tanítását és a keresztény értékek megőrzését tartja legfőbb fegyvernek a liberalizmussal szembeni harcban.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezető került adásba Magyarországon (videó)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük