KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A kereszténység és magyarság érdekében – Dr. Gaudi-Nagy Tamással készített interjút a Karc FM

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A 2020-as óév utolsó napjaiban évértékelő interjút sugárzott a Karc FM rádió „Kérdőjel” című műsor (műsorvezető: Imrényi Dávid) dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéddel, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetőjével a kereszténység és magyarság érdekében, az egyre agresszívabb balliberális támadások ellen vívott nemzeti jogvédő küzdelmekről, jogi eszközökről és a nemzeti megmaradásról, a 2022-es választás igazi tétjéről.

Az interjúban szó esik többek között a MÚOSZ díjjal kitüntetett kereszténygyalázó grafika és más keresztényellenes provokációk elleni nemzeti jogvédő eszközökről (részletek: itt), az Alaptörvény gyermekeket védő 9. módosításáról, a genderpropaganda elleni kormányzati és hazafias fellépés szükségességéről (részletek: itt), a szivárványcsaládok ártalmairól, a normalitáspárti orosz modellről és a bevándorláspártiak által igaztalanul meghurcolt, kiváló magyar operatőrnő, László Petra felmentéséről, s rehabilitációjáról és az ellene folytatott hadjáratot gerjesztő globalista-patriofób háttérerők céljairól (itt) , a 2006 őszi rendőrterror igazságtételéről (részletek: itt) , a Budaházy-Hunnia koncepciós per lezárásának, továbbá a rendőrterror felelősei elszámoltatásának szükségességéről, mivel minden hazafira szükség van most és összességében a 2022-es választás nemzeti megmaradás szempontjából meghatározó tétjéről.

 Védjük meg együtt keresztény és nemzeti értékeinket ! Merítsünk erőt a harcos egyház egykori legendás alakjainak és az áldozatra kész kereszteslovagok kiállásából !

Az új esztendőben is folytatjuk honvédő, nemzeti jogvédő küzdelmünket. Számítunk ebben nemzeti elkötelezettségű honfitársaink cselekvő hazafiságára, szolidaritására, együttműködésére és támogatására. Megújított nemzeti jogvédő honlapunkon (njsz.hu) minden ehhez szükséges tájékoztatás és adat megtalálható.

Minden nemzeti jogvédő nevében is ezúton köszönöm meg a számtalan felénk áramló újévi jókívánságot. Adjon Isten erőt, hitet,  jó egészséget és szerencsét mindannyiunknak a Hazánkért és Nemzetünkért vívott idei közös küzdelmekhez !

Nem engedünk a magyarok jogaiból és soha nem adjuk fel !

 Honfitársi üdvözlettel:

Dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd,

a Nemzeti Jogvédő Szolgálat (njsz.hu) ügyvezetője,

a Lovas István Társaság alapító tagja és a European Patriots Unite Egyesület elnökségi tagja

A teljes interjú itt meghallgatható:

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:

Genderlobbi, nemzeti ellenállás és a mindennapos cenzúra – beszélgetés Dr. Gaudi-Nagy Tamással

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: