KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Gyurcsány folyami yachton tölti nyaralását…

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

 

„Akinek egy szobája van, az kettőt, akinek kettő van, az hármat, akinek három, az meg családi házat. Akinek öreg, öregecskedő felesége van, az fiatalabbat érdemelne.”

– Gyurcsány Ferenc, 2004.

Aki picit is képben van a múlt történéseivel annak talán feltűnt az ismételten alkalmazott kettősmérce. Érdekes módon ha jobboldali politikus tölti vízen a szabad idejét, akkor az felháborító. Bezzeg ha a Gyurcsány! Akkor az normális… Ha a Gyurcsány yachtozik az természetes. Ugye? A Jobbkanyar nevű jobboldali blogoldalon összegezték Gyurcsány hajózási élményeit a korabeli híradásokat felhasználva.

Jöjjenek a hírek a multból:

Gyurcsány hajózik, Orbán mamát látogat

„Gyurcsány idén Balatonon és Németországban nyaral családjával együtt, a tavalyi hollandiai útjához hasonlóan, idén is hajózni fognak.” – írja az Origo.hu 2007-ben

Őszödön és Írországban nyaral Gyurcsány

„Mint mondta, a miniszterelnök és családja idén is csatornahajózásra megy, ezúttal Írországba … A kormányfő tavalyelőtt Hollandiában, tavaly Németországban hajózott családjával.” – írja az Origo.hu 2008-ban.

Így nyaralnak Gyurcsányék

„Legkevesebb 1,2 millió forintba kerül Gyurcsány Ferenc írországi nyaralása, a kormányfő családjával együtt hajót bérel, és azon járja be az ország folyóit. Ez már hagyomány a Gyurcsány famíliánál, tavaly Hollandia csatornáin hajóztak körbe, két éve Németországban nyaraltak ugyanígy.” – írja a Blikk.hu 2009-ben.

Akkor most mi van? Jah, hogy saját szemében a gerendát se veszi észre, de máséban a szálkát is!

Kovácsi Sándor

A kiemelt kép illusztráció

Hungary First

Ez is érdekelheti:  Berliner Zeitung: Pánikhangulat az ukrán vezetésben

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük