TÁMADÁS A TURULUNK ELLEN - NYÍLT LEVÉL AZ ÚJ HEGYVIDÉKI POLGÁRMESTERNEK
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Jó, ha nem feledjük: Bill Gates egy tömeggyilkos? – Robert F. Kennedy komoly állításai

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Robert F. Kennedy – a meggyilkolt amerikai elnök, John F. Kennedy unokaöccse -, rendkívül szigorúan kritizálja Bill Gates személyét és főleg a globális oltási kampány-mániáját.

„Bill Gates számára az oltások egy stratégiai „jótékonysági” tényezők, amelyek táplálják az oltással kapcsolatos vállalkozásait (ideértve a Microsoft törekvését egy globális Vac-ID társaság irányítására), és nemcsak ellenőrzést, de diktálási lehetőséget is adnak neki a globális egészségügyi politikák felett – leginkább mint a vállalati neoimperializmus egyik vezetője.

„Úgy tűnik, hogy az oltások iránti megszállottságát táplálja egy kiválasztottsági és messiás hit, miszerint a technológiával a világ „megmentésére“ és az alacsonyabb sorsú emberek életét kísérletezésre használva, elhiszi magáról, hogy tettei isteni készséggel járnak.

Ez a hite az oltásokkal kapcsolatos tevékenységéhez társul, amellyel segíti a személyéhez fűződő vállalkozásokat, ideértve a Microsoft törekvését (egy Vac-ID oltást globálisan) ami a föld lakosságának az ellenőrzéséhez fog vezetni. Mindezt azért teszi, hogy átvihessen egy globális és diktatórikusan ellenőrizhető egészségügyi politikát, s ezzel vezetője lehessen egyes neoimperialista konszerneknek.“

Bill Gates ígéretet tett Indiának, hogy 1,2 Milliárd $ -ral az ott terjedő Polio betegséget megszünteti. Ezen ígérete kapcsán átvette az Indiai Nemzeti Tanácsadó Tanács (NAB) irányítását, majd elrendelt az öt Polio oltás helyett 50 oltást, minden öt évnél fiatalabb gyermek számára.

Az indiai orvosok a Gates-kampányt a törzs-polio vakcina okozta pusztító járvány okán hibáztatják, mert ez a vakcina az, amely 2000 és 2017 között 496 000 gyermeket bénított meg. Az indiai kormány 2017-ben leállítatta a Gates oltási kampányát, és egyben Gates-t és társait megfosztotta a NAB tagságaitól. A polio bénulás aránya ezek után gyorsan csökkent. Az Egészségügyi Világszervezet 2017-ben vonakodva ugyan de elismerte, hogy a világméretű polio-robbanást túlnyomórészt egy vakcinatörzs okozta, amely része a Gates általi oltási programnak. A legfélelmetesebb járványok Kongóban, a Fülöp-szigeteken és Afganisztánban mind  Gates-oltásokhoz kapcsolódnak. 2018-ban a globális polio-eseteknek ¾-e a Gates által szervezett oltási akciók voltak a kiváltó okai.

„A távoli indiai tartományokban a Gates Alapítvány 2014-ben finanszírozta a 23 000 fiatal lányon a GSK és a Merck által kifejlesztett kísérleti HPV oltások tesztelését. Körülbelül 1200 súlyos mellékhatást szenvedett, beleértve az autoimmun és a termékenységi problémákat. Hét kísérleti személy meghalt. Az indiai kormány a Gates által finanszírozott kutatókat azzal vádolja, hogy messzemenő etikai jogsértésekkel nyomást gyakoroltak a kiszolgáltatott falusi lányokra, a szülők zaklatása, az egyetértési formanyomtatványok meghamisítása és a sérült lányok orvosi ellátásának megtagadása módszereivel. Az ügy az indiai ország legfelsőbb bírósága előtt van.  2010-ben a Gates Alapítvány egy kísérleti GSK malária-oltás vizsgálatát finanszírozta, amikor 151 afrikai kisgyermek meghalt, valamint 5049 gyermekből 1049 gyereknek súlyos, egészségkárosító hatások maradtak vissza, például, bénulás, rohamok és lázas kitörések, stb. ”

Sőt a későbbiekben ezt írja még Kennedy:

„A Gates 2002. évi MenAfriVac kampánya alatt is erkölcstelenül működött. A Szaharától délre fekvő Afrikában a Gates alkalmazottai erőszakosan, vakcinákkal oltották be az afrikai gyermekek ezreit a meningitisz ellen. Ezzel kb. 500 gyermek között okoztak bénulást. A dél-afrikai újságok panaszkodtak: „Tengerimalacok vagyunk a gyógyszergyártók számára.” Nelson Mandela volt közgazdász, Patrick Bond professzor Gates filantropikus gyakorlatait „könyörtelennek és erkölcstelennek” tartják.

2010-ben Gates 10 milliárd dollár adomány ígéretét tette a WHO-nak, a népesség részleges csökkentésére bevezetett új oltások kapcsán. Egy hónappal később Gates a Ted Talk-ban elmondta, hogy az új oltások „csökkenthetik a népességet”. 2014-ben a kenyai Katolikus Orvosi Szövetség azzal vádolta a WHO-t, hogy egy tetanuszosként hirdetett oltáskampányban szándékosan, egy sterilizáló kampányt hajtottak végre, az akaratuk ellenére beoltott kenyai nők millióin.

Független laboratóriumok megtalálták ugyanis a sterilitási formulát minden megvizsgált vakcina esetében. Ám a vádak elutasítása után a WHO végül beismerte, hogy több mint egy évtizede fejlesztették ki a sterilitási oltásokat. Hasonló állítások érkeztek Tanzániából, Nicaraguából, Mexikóból és a Fülöp-szigetekről.

Egy 2017. évi tanulmány (Morgensen et Al 2017) kimutatta, hogy a WHO által készített népszerű DTP-oltás több afrikai gyermeket öl meg, mint azok a betegségek, amelyeket állítólag megelőzne. Az oltott lányok halálozási aránya tízszer magasabb, mint a nem oltott gyermekek esetében. Gates és a WHO visszautasította a vádakat, hogy halálhoz vezethet az oltás, amelyet a WHO évente több millió afrikai gyermekre kényszerít.

Ám a globális közegészségügyi támogatók szerte a világon azzal vádolják Gates-t, hogy a WHO napirendjéről levetette azokat a projekteket, amelyekről kimutatták, hogy fertőző betegségeket előz meg: mint pl. tiszta víz, higiénia, táplálkozás és gazdasági fejlődés. Azt mondják, hogy Gates inkább elvonta a WHO forrásait személyes fétisének –  mert szerinte a jó egészség, csak az injekcióval jár együtt.

„A Gates nemcsak a filantrópiájával irányítja a WHO, az UNICEF, a GAVI és a PATH ellenőrzését, hanem finanszíroz magán gyógyszergyártókat is, amelyek vakcinákat gyártanak, valamint a gyógyszeriparban működő hatalmas frontcsoportok hálózatát, amelyek csalárd propagandát terjesztenek, csalárd tanulmányokat, megfigyelési és pszichológiai tevékenységeket dolgoznak ki azok ellen, akik vagy megszólalnak az oltások ellen, vagy csak vonakodnak az oltások bevezetését elfogadni.

Gates a pénzének erejét és hatalmát használja fel az eltérő vélemények elnémításához és az általa javasolt oltások beadásának az érvényesítéséhez. Gates örömmel látja, hogy a most zajló, Covid 19 válság lehetővé teszi számára, hogy az eddig csak a harmadik világbeli oltási programját az amerikai gyermekekre is rákényszeríthesse.”

Bill Gates továbbra is figyelmen kívül hagyja vakcináinak a kudarcait. A SARS-CoV, az RSV és a Dengue nem biztonságos – sőt egyenesen gyilkosan káros oltásaival kapcsolatos tanulmányok, illetve ebben a cikkben is felsorolt népirtó bűncselekmények kapcsán az amerikaiaknak (ill. az egész világnak!) bölcs dolog lenne feltenni a kérdést, hogy ki nyer majd a vakcinák beadásával?

(L.K.)

Pentrado      https://www.instagram.com/p/B-s-9ZjH0YP/

Gates’ Globalist Vaccine Agenda: A Win-Win for Pharma and Mandatory Vaccination

https://www.instagram.com/p/B-7cRNPHrA2/

R.F. Kennedy web oldala:

https://www.instagram.com/robertfkennedyjr

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük