ÉLŐ KÖZVETÍTÉSEN LEHET MAJD NYOMON KÖVETNI A NEMZET ZÁSZLÓJA AZ ANDRÁSSY ÚTON RENDEZVÉNYT!

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Gusztustalan és felháborító: Hadházy Orbán Viktor halálától vár ellenzéki fordulatot

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Deák Dániel közösségi oldalán osztotta meg azt a videót, mely a CEU-n a TASZ szervezésében készült rendezvényen készült.

Ezen a szokásos lózungokat természetesen hozta Hadházy a választás törvényességének tagadásával, de ennél sokkal gusztustalanabb volt, amikor félreérthetetlen utalást tett arra, mennyire szeretne megszabadulni a miniszterelnöktől.

Hadházy Ákos félreérthetetlenül célzott arra, hogy az ellenzék csak akkor várhat számára kedvező fordulatra, ha a koleszterin megteszi a dolgát. Ez félreérthetetlen utalás Orbán Viktor halálára.

Ami megdöbbentő – és erre Deák Dániel is felhívta a figyelmet –, hogy a jelen lévő Jámbor András, Szabó Tímea, Dr. Brenner Koloman és Gurmai Zita nem határolódott el ezektől a vállalhatatlan kijelentésektől!

Természetesen „megszoktuk” már, hogy mind Hadházy, mind az ellenség több képviselője nem tiszteli az életet és aljas módon a magyarság és persze a miniszterelnök halálát is kívánja egyes megnyilatkozásaiban, akár burkoltan, akár közvetlenül is.

Ugyanezt tették a magyarság életének kockáztatásával a covid-járvány legelején, amikor a vakcinák ellen igyekezték feltüzelni a közvéleményt, de hasonlóképpen cselekednek most az orosz-ukrán háború kapcsán is.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: