KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Peking: Az USA becsapja Európát az orosz energiaembargóval, de nagy mennyiségű kőolajat vásárol Oroszországtól

Wang Wenbin kínai külügyi szóvivő a csütörtöki sajtótájékoztatón kifejtette, hogy Kína mindig ellenzi az egyoldalú szankciókat, amelyeknek hiányzik a nemzetközi jogi alapja és az ENSZ Biztonsági Tanácsának meghatalmazása.

A szankció nem a helyes megoldása a feszültség enyhítésének és a háború befejezésének, nem kerülhetők el velük a további áldozatok, csak fokozzák a konfliktusokat, aminek az egész világ megfizeti az árát.

Wang elmondta, hogy az Egyesült Államok egyrészt becsapja az európai országokat az orosz energiaembargóval, másrészt pedig maga nagy mennyiségű kőolajat vásárol Oroszországtól. Az amerikai pénzintézetek megragadják a lehetőséget, hogy orosz vállalati kötvényeket vásároljanak, de Európának közvetlenül meg kell fizetnie az energiaár-emelkedés árát. Az Egyesült Államok szankciókat alkalmaz, miközben kereskedik a szankciói tárgyával, ami a szankciók csődjét tükrözi.

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük