KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Gázt vagy Életet! – Európa muszlim elfoglalásához a bizottság legyengíti a földrészt

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Mottó:
„Az európai gázrendelet káros és ellentétes a magyar érdekekkel” (Szijjártó Péter)

Brüsszel el akarja venni tőlünk a gázt. A gyarmattartók így szokták. A Bizottság operatív ügynöke annak a muszlin inváziós hadseregnek, amelynek célja Európa totális leigázása. A határainkon muszlim migránsok tombolnak. Egyelőre egymást lövik. A börtöneinkben minden tizedik rab embercsempész. A Balkánon gyülekező muszlim katonák célja a hódítás. Földi László biztonságpolitikai szakértő felismerése (Kossuth rádió, 2022.07.,27., 6.45 óra) az, hogy az európai őslakosság kiirtásának műveleti központja maga az EU Bizottság.

 

  ELVÁGOM A TORKOTOKAT TI PUHÁNY EURÓPAI FÉRGEK!

Torok elvágással fenyegetődző „menekült” 2015 szeptember, MTV1

A főkomisszárnő kitűnően zsarolható, mert korrupciós gyanú lengi körül (hadügyminiszteri- és EU közös vakcina beszerzési ügye). A törékeny főbiztos asszony a földrész legyengítésén fáradozik az ipar és mezőgazdaság elsorvasztásával az eurázsiai földhíd felrobbantásával. A fő cél 45’ óta ugyanaz: a németek likvidálása, az „Endlösung”, azaz a végső megoldás. Ennek a leépítési folyamatnak egyik apró lépése volt a 2022. 07. 26-án a magyar „nem” ellenére elfogadott gázrendelet. A klíma-vészhelyzet után jön a gáz-vészhelyzet. Tőlünk, a „szerencséstől” elszívják majd a betárolt gázt. Ezt a rendeletet ránk szabták. A 15%-os ajánlott gázfogyasztás csökkentés a magyar ipar teljesítményének 6%-át viszi el. Ez Weber úr bosszúja volt. A Don kanyarban az 1943. január 12-én a 200-ezres magyar hadsereg katlanba került és menekült. Akkor éppen Észak-Erdélyt és Dél-Felvidéket védtük a csendes Don partján. A fejvesztett menekülés során a Weber féle nácik legéppuskázták a magyar Csepel teherautókról a honvédeket, a sebesültjeinket. Így menekültek az oroszok elől. Manfred Weber, az Európai Néppárt talpig (azon felül már nem) tiszta kezű elnöke „einstandolná” a gázunkat. Weber is jól zsarolható politikus: a saját, München melletti községben lévő családi házának egyik szobáját „adta bérbe” képviselői irodának, saját magának az EU közpénzéből. Ügyes fiú! Az oroszok meg adnák a gázt. „Pazsalujszta”, nyissák meg a németek az Északi Áramlat II.-őt! Az energiaellátás tagállami hatáskör. Ezt az energiaellátási tagállami szuverenitást vonná el az EU. A 15%-os korlátozás híréire 85-ről 220 dollár/MWórára ment föl a gáz nagykereskedelmi ára. A Bizottság tudatosan felnyomja a gáz- és olajpiaci árakat.

Dél-Európa robusztus eladósodottsága miatt báró Lámfalussy Sándor (1929-2015) professzor nagy műve, az euró össze fog omlani. Ez amerikai érdek. Az euró megtakarítások 9%-a elfüstölt a dollárhoz képest. „Az orosz medve nyáron télire gyűjt, végtelen tartalékokkal rendelkezik. Az EU országok fegyvertartalékai elfogytak.” (G. Spötle) Ha éppen Hunter Biden nincs bekokózva, prostik ölében, akkor az ukrajnai palagáz-mezők oroszoktól megtisztítását intézi az Azov légió maradékával. Igen ám, de az orosz föderáció nagyrészt elfoglalta Hunter ás a Chevron Harkovtól délre eső gáz-vadász területeit. Ezért szállít Biden-apuka Himars rakétavetőt. Zelenszkij rendeletben tette kötelezővé Donyeck megye még ukrán kézen lévő 8000km2-nyi ÉNy-i részének 350 ezer fős orosz nemzetiségének, hogy költözzenek Poltava környékére. Azok meg nem akarnak költözni. Várják az oroszokat. (Hír Tv, háború Ukrajnában, 2022. 08.01.) Kell a túsz az ukrán vezetésnek…

A világ kétharmada, a „fejlődő országok” undorral figyelik a Nyugat vergődését Ukrajnában. Baj van a németek által küldött tarackokkal is. Elromlottak. Napi 100 lövésnél többet nem bírtak el a gépkönyv szerint. Az ukrán gázszolgáltató nem tudja törleszteni kamatokat, így a Naftogaz csöndben csődbe megy. 7 milliárd dollár kellene a gázcégnek a téli gázvásárláshoz. De se pénz, se gáz. Ukrajna államcsődben van, amióta létezik. 17 millió hektár jó termőföldet adtak el az USA 3 cégének, mert a Világbank ehhez kötötte a hitel nyújtást. Ez a 30%-a az ukrán föld-vagyonnak. Ezért hitelezi az ukránokat olyan bátran az EU. Sőt kötelező közös hitelfelvétellel építene újjá…

Miközben Európa népe megtanulja a háborús gazdaságot, muszlim invázió jön Délről: Orbán miniszterelnök úr faj-keveredésről és Nyugat Európa hanyatlásáról szóló beszéde kiverte a biztosítékot a Síp utcában és a tábori főrabbinál. Frölich Robi jó barát! Szeretjük, mert okos, mert kiterjedt a nemzetközi kapcsolatrendszere és mert van humora. Adomázik. Robi rabbi tipikus magyar dzsentri. Úgy tud anekdotázni, mint Mikszáth. De van egy hibája: szeret nassolni.  Édesapja egykor a Dob utcai Frölich Cukrászdában a világ legjobb flódniját sütötte. De baj van. Nemcsak az újraindítási hitellel, hanem a hittel is. A fiatal zsidók már a Talmudot sem ismerik igazán, a Bibliát még úgy sem. Aki nem olvasta a Talmudod, annak fogalma nincs a mai globális folyamatokról. A Talmud alapmű. A Teremtő bünteti a hálátlan kiválasztottakat. A nyugalmazott dandártábornokot például azzal, hogy utat tévesztett a muszlin invázió megítélésében. A Dohány – utcai zsinagóga főrabbija már 2015-ben az M1-es autópályánk forgalmát megbénító arab csürhe mellé állt és a zsidók a náci haláltáborokba menetelését vizionálta a muszlimok láttán.

Most a „fajkeveredés” szón lovagol a derék főrabbi és a Népszava. A fajkeveredés kifejezést azért használta tudatosan a miniszterelnök, mert az Condenhove-Kalergi gróf becsípődése volt. Nem kell nagy eszmetörténeti műveltség ahhoz, hogy felidézzük Kalergi gróf 1923-ban írt „Praktischer Idealismus” c. könyvét. Ezen a fajelméleti alapművön alapul az a Páneurópai Mozgalom, amelynek az EU a létét köszönheti, mert a Páneurópai Unió az elődje volt. Tehát aki Orbán szakszerű szóhasználatát kifogásolja a faj szó miatt, az az EU létét ássa alá: a bécsi szabadkőműves Kalergi nem kevesebbet tűzött ki célul, mint azt, hogy Európa népét sárga és főleg sémita rasszokkal „bekeverje” azért, hogy a háborúzásra hajlamos fehér faj eltűnjön a világból. Mert mindig a fehérekkel van baj! Kalergi gróf Európa vezetőinek a „gettókban megedződött európai zsidóságot”, a pénzarisztokráciát jelölte ki a régi deklasszált arisztokraták helyett. Ez utóbbi gondolata a nagy unió alapítónak nem jött be, mert a bekeverés a sémita arabokkal olyan jól sikerült 2015-ben a beavatott Merkel kancellárnak, hogy amelyik nyugat-európai zsidó tud, az menekül Izraelbe.

A magyar zsidó konyha híres desszertje: a flódni

A muszlim bevándorlás a Kalergi-féle fajkeveredési rasszista program végrehajtása ma az EU Bizottságban a fő tevékenységi kör. Ezért nem díjazzák Brüsszelben a magyar határvédelmet. Európa népének a migráció az öngyilkosság maga. Az iszlám nem vallás, hanem kirekesztő világhódító ideológia, vagyis faji politika. (Ruholláh Homeini ajatollah) A muszlimok fejében, a hitetlen káfir alacsonyabb rendű és szabadon megölhető, vagy védelmi pénz, azaz rakát (törökül haridzs, harács) fizetésére kötelezhető. Maróth Miklós professzor előadásaiból tudjuk, hogy az iszlám a bizánci birodalom államszervezési gyakorlatát örökölte és ezt hozza be a migránsokkal az EU-ba. Allah azért engedte meg a fehér európai hitetleneknek a tudományt, a technikai civilizáció kifejlődését és gazdagságot, hogy azt az igaz hívő muzulmánoknak adja. Úgyhogy a betelepült sémita jövevények tulajdonosként jönnek Európába. A felfogásuk szerint minden az övék lesz. A „fajkeveredés” az iszlám fasizmus kézfogása az EU liberál-fasizmusával. Ha pedig Orbán miniszterelnök úr a magyar zsidóság védelmében, de minden magyar védelmében kizárja az ellenséges muszlim hódítást Magyarországon, akkor egy rabbinak kutya kötelessége támogatni azt.

Bogár Laci bácsi 2022. 07. 29-i napló bejegyzése (Forrás: Dr. Bogár László – Hegedűs a háztetőn) visszaigazolta azt, amit Orbán tusnádfürdői beszédében – egyedüliként Európában – az öreg kontinens teljes pusztulását vetíti elénk úgy, hogy ezt a lényegi mondandót egy „gumicsont” mögé rejti el. Hadd rágódjanak Európában a „fajkeveredés” kifejezésen! Az okosok tudni vélik, hogy Orbán tusványosi beszédében Jean Raspail francia író „Szentek tábora” című, eredetileg 1973-ban megjelent regényére, annak 2011-es újra kiadására utal. Tehát a szintén Jean Raspail által írt, 2011-es kiadás előszavából idézett, amikor kevert fajról, európaiságról, poszt-nyugatról szónokolt. (Forrás: Telex, ZACC, Sarkadi Zsolt, 2022. 07. 26.- „Francia írótól lopta a fajkeveredős kifejezéseket Orbán a tusnádfürdői beszédéhez.”) Orbán idézhette volna a német szocialista bankárt, Thilo Sarrazint is. A bankár „Deutschland schafft sich ab” (Németország felszámolja önmagát), vagy a „Fendliche Übernahme” (Ellenséges behatolás, hatalomátvétel), vagy a „Der neue Tugend-Terror” (Az új erény-terror/jóemberkedés, – erkölcsi magatartás terror) című esszé kötete ugyanarról szól: „Németországnak el kell pusztulnia” (Germany Must Perish! könyv, Theodore Nathan Kaufman, USA – 1941.) Az Orbán beszéd lényegét tehát az elnök „becsomagolta”, hogy nagyot szóljon a rejtett csattanó, amely a következő:

A Covid-19 járvány helyreállítási alap nekünk járó 8 milliárd eurójára hiába is várunk. Nem jön. Sebaj. Közös, EU garanciás hitelről van szó. Jó lenne a pénz, de jobb kimaradni, mert a közös garancia veszélyes játék. Ha ugyanis a valamelyik adós ország netán nem fizeti vissza a hitelét, nekünk kell helytállni helyette. A további eladósodás helyett GDP-növekedés kell, elsősorban hadiipari fejlesztés. Erre jó alkalom lehet számunkra az, hogy a német nagytőke menekül Németországból. A német high tech nagyipar tulajdonosai nem bajlódnak tovább a német politikai vezetéssel, amely máris elárulta Németországot. Németország geo-ökonómiai nagyhatalom volt ez idáig. Ideológiától mentesen agresszíven exportált. Háborús övezetbe nem szállított fegyvert. A zöldek ezt a német pragmatikus politikát rombolták le. A német nagytőkések nem foglalkoznak az ellenállással, mert a háttérhatalom „Gládiója” (titkos terror- kommandója – Drábik János összeesküvés elméleti kutató) megölné őket. Ahogy arra Bogár tanár úr a naplójában nyomatékosan utalt: aki kibeszél a klubból, az meghal. Úgy végzi, mint például Alfred Herrhausen (1930-1989), a Deutsche Bank egykori elnöke, akit azért robbantott föl páncélozott Mercijében a Gladio, a Rote Armee Fraktion – RAF, mert meg akarta segíteni a volt szocialista országokat és rabló privatizáció helyett egy új Marshall-segélyt irányzott elő. Tehát a német nagytőke kimenti briliáns iparát az anyaországból és átteszi a boltot Kelet-Közép Európába, mert az még úgy-ahogy ép. Költözik a német hadiipar például hozzánk Magyarországra, de a világelső német autóipar is itt fejleszt villanyautót. Ennek jele a kecskeméti Mercedes gyár 1 milliárd eurós bővítése és a debreceni BMV gyár építése. Ha tehát csöndben vagyunk, kerüljük a háborút, megőrizzük a stabilitást, biztosítjuk az energia-ellátást, a gázt, a villanyt az atomerőművel, akkor a kitelepülő német csúcstechnológiával gyarapodhatunk. „Maul halten und weiterdienen!” – Pofa be és szolgálj tovább! – szólt KuK hadsereg vezényszava.  Ez a parancs a túlélésünk kulcsa a kialakuló európai hadigazdaságban. Az EU gáz-rendelete pont ezt a folyamatot gátolná. Mit jelent ez? Nyilvánvalóvá vált tehát, hogy az orosz – ukrán háború mellett folyik egy másik háború is, amelyet az EU Központi Bizottsága vív ellenünk és a németek, lengyelek, csehek, tótok, bolgárok, horvátok, szlovénok ellen. Az EU nem barát. Az EU ravasz ellenség! Theodore Nathan Kaufman (1910-1986) híres könyvének címét úgy módosíthatjuk: Europe must perish! Európának el kell pusztulnia! Erről beszélt a miniszterelnök Tusnádfürdőn…, miközben az oroszok kiszállnak a nemzetközi űrállomásból. Az oroszok megbüntették az Oroszországból kivonuló Google-t és kisöccsét a YouTube-ot álhír terjesztésért 360 millió dollárra. Trump ugyanezért meg a CNN-t perelte be. Tehát áll a bál. Nő a káosz. Hurrá!

M1, irány Németország, autópálya rendőrség kamerafotója 2015-ből

A háború – az inflációval – vagyonvesztés Európának, amely a szolgaian az iszlám világ despotikus, bizantikus államszervezési modelljét erőlteti ránk például a gáz-rendelettel és tervezett vétójog-eltörléssel. Innen egyenes az út az „ein Volk, ein Reich, Ein Führer!” – föderális Európa, Dobrev Klára földi paradicsomába. (Hitlert idézve: „Egy nép, egy birodalom, egy vezér!”)

A Harkov – Ogyessza vonaltól Keletre többségében oroszok élnek. Putyin okos volt, 100%-ig betartatta a minszki megállapodást. Kivárt a „cár”, de az ukrán sztrelecek magasról tettek Minszkre, amit a németek és a franciák garantáltak. Putyin cár az elszigetelt páriából Európa megmentője lett, mert elvállalta a szíriai rendcsinálást. Az olajfegyver is visszafelé sült el: még 2015-ben az USA által erőltetett – az oroszoknak elvileg kárt okozó – olajár-sapkából a sejkeknek giga-vesztesége lett az alacsony olajár miatt, ami az USA taktikája volt akkoriban.

Manapság is ezzel próbálkoznak. A világ legnagyobb területű állama összefogott a világ legnépesebb országával. „Amikor Európában a 1,5 milliós iszlám inváziós bevándorló katonaság fegyveres zavargásokat robbant ki, akkor jön el a teljes Ukrajna orosz visszafoglalásának ideje.” – írtam 2015-ben.

Az oroszok aránya Ukrajna régióiban – kell-e az orosz többségnek az ukrán elnyomás?

Akkor az oroszok lakta Krímet vette vissza Putyin. Ma a mellékelt Ukrajna térképen sötét és világos-zölddel jelölt orosz nemzetiségi többségű 1991-92-ben Ukrajnához csapott területek visszavétele folyik. Ki mondta azt a csacsiságot, hogy a trianoni határok örökre megmaradnak? Ugyan! A Nyugat úgy szabdalta szét a Szovjetuniót, hogy 50-60 millió orosz idegen elnyomás alá került. 2007 februárjában volt egy biztonságpolitikai konferencia Münchenben. Ezen a konferencián Putyin megmondta, hogy mi lesz. Senki sem figyelt rá. „Háborúban a népet nem adjuk!” – idézhetünk a Brat c. filmból. (Stier Gárbor)

Magyarországon is halljuk a Nyugat-kritikus hangokat. Hatalma kudarca Amerikának és Nyugat-Európának az, hogy a világ kétharmada utálja őket. Nincs olyan ugyanis, hogy „arab világ”, vagy „fekete Afrika”. Emberiség sincs, csak népek, csak országok vannak egyedi érdekekkel. Ezért „gáz” az EU 2022. 07. 26-i európai gázrendelet. Ez a háborús gazdálkodás korlátozó rendelete. De mit is várhatunk az arrogáns gyarmattartó Nyugat-Európától? Mondjuk, egy aranyfogat kis világoskék dobozkában, amelyet egykor Patrice Émery Lumumba kongói elnök viselt. Nemrég a Belga király adta vissza a meghatódott hátramaradottaknak Lumumba nagypapi (1925 – 1961) aranyfogát, amelyet nem oldott fel a sósav. Lumumba elnököt a belgák elfogták, jól megkínozták, majd a testét – egy jogállamhoz méltóan – savban feloldották. Így maradt meg a pici fog-ereklye. Brüsszel büszke lehet, hiszen a savazó belga demokraták fővárosa tényleg a legméltóbb hely az EU központjaként: Brüsszel az aranyfogak fővárosa. (Forrás: Bayer Show) Mégis kitiltották az EU-ból az oroszok aranyát! Mert nem minden arany, ami fénylik.

Jánossy Péter Sámuel

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: