KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Gaudi-Nagy a hírhedt őszödi beszédről, a máig ható gyurcsányizmus és a Hunnia ügy kapcsolatáról

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Kossuth Rádió “Jó reggelt Magyarország” c. műsorában 2022. május 26-án nyilatkozott dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője a hírhedt balatonöszödi beszéd elhangzásának 16. évfordulóján a balliberális kormány hatalmon tartása érdekében alkalmazott 2006 őszi rendőrterrorról és annak következményeiről,  és máig ható gyurcsányizmus felszámolásának szükségességéről. 

E körben utalt arra, hogy Gyurcsány Ferenc hatalomgyakorlását és politikáját a politikai kalandorságnak és a gátlástalanságnak a globalista nemzetközi körök feltétlen kiszolgálásával ötvözött rendkívül veszélyes elegye jellemezte és jellemzi máig. Ennek a nemzetrontó gyurcsányizmusnak az egyik gyászos “védjegye” a 2006 őszén csúcsra futott politikai befolyásolása a rendőrségnek, ügyészségnek és bíróságnak, ez vezetett a jogállam kisiklásához, tömeges karhatalmi erőszakhoz koncepciós elítélésekhez és máig zajló meghurcolásokhoz.

Kiemelten szólt a nemzeti jogvédő e körben a 13 éve tartó Budaházy-Hunnia ügyben is fellelhető ilyen jellegű gyurcsányizmus kártékony hatásairól, az ügyet övező bírói, ügyészi visszásságokról

(https://pestisracok.hu/kiengedtek-a-bortonbol-hunnia-per-letartoztatott-vadlottjait-kiveve-budahazy-gyorgyot/

és

https://internetfigyelo.com/breaking-fordulat-a-budahazy-hunnia-ugyben-gyurin-kivul-ma-mindenkit-kiengedtek/)

és a meghurcoltak javára szólóan kérelmezett eljárási kegyelem mielőbbi megadásának szükségességéről.

njsz.hu

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: