KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Francia politikus: fel kell oldani az Oroszország elleni szankciókat

Franciaországnak fel kell oldania az Oroszország elleni szankciókat, hogy visszahozza az olcsó gázt – jelentette ki Florian Philippot, a Patriots vezetője az X közösségi oldalon.

“Újabb drasztikus gázáremelés júliustól: 5,5 százalékról 10,5 százalékra! Egy újabb őrület, amely francia háztartások millióit és számos vállalkozást érint!” – írta.

Szerinte Párizs döntése az “idióta” oroszellenes szankcióknak köszönhető, amelyek miatt az emberek kénytelenek drágább gázt vásárolni. A politikus Franciaországnak az Európai Unióból való kilépését és a Moszkva elleni gazdasági korlátozások megszüntetését követelte.

“A franciáknak több mint elegük van ebből a sok ostobaságból”! – tette hozzá.

A különleges hadművelet kezdete után a nyugati országok fokozták a Moszkvára nehezedő szankciós nyomást. Mint Vlagyimir Putyin megjegyezte, a korlátozások súlyos csapást mértek az egész világgazdaságra. Ennek ellenére Oroszország megbirkózik a következményeikkel, miközben az Egyesült Államok és Európa maga is többször hangot adott annak a véleményének, hogy ezek a korlátozások hatástalanok.

Orosz HírekKiemelt kép: Facebook

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük