KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Egyetemi tanulmányai forognak kockán a Trumpot támogató lánynak

Veszélybe kerültek egy fiatal lány egyetemi tanulmányai, miután egy közösségi oldalra feltöltött videóban nyíltan kifejezte konzervatív véleményét, és elmondta, hogy Donald Trumpot támogatja. Ráadásul nem ez az egyetlen eset, amikor valakit azért támadnak, mert ki mert állni Trump mellett – írja a Magyar Nemzet a V4NA Hírügynökségre hivatkozva.

A fiatal lány az Egyesült Államokban egy TikTok-videó miatt került ebbe a hátrányos helyzetbe. Samantha Pfefferle ebben arról beszél, hogy sokan próbálják megváltoztatni a véleményét és Trump ellen hangolni, ő azonban nem hagyja magát, és továbbra is az elnököt támogatja.

A felhasználók közül sokan azonban azonnal kritizálni kezdték: volt, aki sajnálta a lányt, más egyenesen közölte, hogy nem fog egyetemre menni jövőre, megint más pedig azt írta a kommentjében, hogy imádja, amikor a konzervatív embereknél az egyetemek visszavonják az elfogadott felvételi eredményeiket. De voltak ennél durvább vélemények is. Az egyik felhasználó például azt írta Samantha videójára, hogy reméli, valaki lelövi a lányt, más pedig abban bízik, hamarosan meghal.

A lány a Marquette Egyetemre jelentkezett, ahova már meg is kapta a felvételéről az értesítő levelet, azonban Samanthát megkereste az egyetem felvételi ügyekért felelős dékánja, Brian Troyer, aki arról értesítette a lányt, hogy még egyáltalán nem biztos, hogy felveszik – írja a Magyar Nemzet.

Mindezekből jól látható, hogy egyre erősebb a diszkrimináció a véleményükért kiálló, normálisan gondolkodó emberekkel szemben, pláne, ha azok a tradíciókat követik.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük