KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Franciaországi helyzet: Agyonverték a buszsofőrt az arcmaszkot megtagadó utasok

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Azt már megszokhattuk, hogy Franciaországból szinte naponta érkeznek jelentések különféle erőszakos cselekményekről, tüntetésekről.

Franciaország lényegében már megszűnt valódi Franciaország lenni, hiszen az a folyamat, mely évtizedekkel korábban elindult az afrikai és muzulmán bevándorlók révén, ha lassan is, de biztosan beérik. A folyamat már jól láthatóan visszafordíthatatlan.

A legújabb atrocitás áldozata egy munkáját végző, egyébként valóban francia buszsofőr, aki a rendelkezéseknek megfelelően felszólította néhány utasát, hogy az utazás ideje alatt viselje az előírásoknak megfelelően a védőmaszkot. Válaszul a feldühödött utasok, kiráncigálták a buszból és agyonverték. Mindez Bayonne-ban, Franciaország délnyugati részén történt. Az esettel kapcsolatban a rendőrség négy, az elkövetéssel gyanúsított személyt vett őrizetbe.

Veronique Monguillot, Philippe Monguillot, a meggyilkolt buszsofőr özvegye, kezében a férjéről és róla készült közös képpel, a Franciaország délnyugati részén, Bayonne-ban rendezett tiltakozáson. AP Photo / Bob Edme

Az elkövetők származását illetően az Agence France-Presse nem közölt részleteket.

Fox News nyomán:

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: