KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Egy amerikai képviselő felszólította az Egyesült Államokat, hogy lépjen ki a NATO-ból

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az amerikai nép nem akar háborút Oroszországgal, de a NATO és saját ostoba vezetőink igen.

Marjorie Taylor Green amerikai képviselő felszólította az Egyesült Államokat, hogy lépjen ki a NATO-ból, ezzel elkerülve a katonai konfrontációt Oroszországgal. Üzenetét a közösségi oldalán osztotta meg.

Marjorie Taylor Green azt írta, hogy az amerikai nemzet nem akar katonai konfliktusba keveredni Oroszországgal, azonban a Joe Biden kormányzata és a NATO ebbe az irányba sodorja az országot. A politikus megjegyezte, hogy „ennek a háborúnak nem lesznek nyertesei”.

„Ukrajna egy szövetségen kívüli ország, amiért az Egyesült Államok a nukleáris háború kockázatát vállalja, ami az egész világot veszélyezteti. Ezért ki kell lépnünk a NATO-ból”
  • írta a képviselő.

Ezen a héten Madridban tartották a NATO-csúcsot, amelyen a szövetség új stratégiai koncepcióját fogadták el. Ennek értelmében az Orosz Föderáció jelenti a legjelentősebb és legközvetlenebb veszélyt a békére és a stabilitásra az euro-atlanti térségben, ezért a NATO már nem tekinti partnerének Oroszországot, és megerősíti képességeit az elrettentés érdekében.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF

Ez is érdekelheti:  Durva lehűlés jön, húsz fokot is visszaeshet a hőmérséklet

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük