ÉBREDJ MAGYAR! – Az elmúlt napok történéseihez

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

„A hazám lobogójának színe nem szivárvány, nem vörös, a piros-fehér-zöld örök!”

A múltból tanulnunk kell – a jót megőrizve, cselekedve a jelenben – a szebb magyar jövőért!
Mindenütt kaszáltak a réteken, sok ember volt kinn a földeken. Ahogy meglátták a kibontott szép magyar zászlónkat, letérdeltek és keresztet vetettek az emberek. Amerre csak látták a zászlót, mind térdelve, imádkozva, levetett kalappal fogadták a lobogót.

…mint mikor kaszával aratták a búzát és dűl a rend, úgy térdeltek le az emberek a réten amerre a lobogó járt…
Volt aki némán sírt, volt aki magában a Himnusz sorait mondta.
Majd egyszeriben csend lett a pusztán, csend lett a hegyekben, csend lett a szívekben, még a légy zümmögése sem hallatszott.
Egyetlen pillanatra megállott az idő egész Magyarország felett…
Bizony, drága barátom, a papám idejében, a faluban – de a városban is az volt a szokás – hogy a felnőtt férfiak – zsellértől az uraságig – a lobogót megsüvegelték!
Az asszonyok keresztet vetettek, a kis gyermekek, diákok fejet hajtottak a lobogó előtt. Így fejezte ki minden egyes magyar a háláját a sajátjai felé való tiszteletéről.
Mert a zászló maga a nép, maga az ország, maga a magyar jelkép!
Amit a haza egykoron megkövetelt, azt az őseink megcselekedték, s mára mi kerültünk sorra, hogy továbbvigyük a zászlót, tovább vigyük nemzet ügyét…
Veled az ég, veled a föld!
Ébredj magyar!
Zetényi-Csukás Ferenc
Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

One thought on “ÉBREDJ MAGYAR! – Az elmúlt napok történéseihez

 1. CSENGŐFRÁSZ?! 1 FRÁSZT: EGÉSZSÉGES, MAGYAR NEMZETI ELLENÁLLÁS!!!
  ÚJABB VÉRLÁZÍTÓ_TÉNYFELTÁRÓ LELEPLEZÉS AZ ORBÁN-MAFFIÁRÓL 2020-ban: MAGYARMATON!!!
  EXTRÉM, ÉLŐ KÖZVETÍTÉSES JOGOS CSALÁD ÉS LAKÁSVÉDELMI AKCIÓ!!!
  GYERTEK EL EGY EMBERT PRÓBÁLÓ ELEVEN ELLENÁLLÁSRA A RENDŐRÁLLAM MEGDÖNTÉSÉT ELŐSEGÍTENDŐ BÁTOR HARCOSKÉNT 2020. 10. 20-án 10.00-ra az újpesti Mátyás tér 2/B-be: CSALÁDÉRT, LAKÁSÉRT, ÖNBECSÜLÉSÉRT, SZABADSÁGÉRT!!!

  HADÜZENET A ZSÍRMÁJAS MR. BEANNAK alias GYŐRI GÁBORNAK alias ORBÁN VIKTORNAK a 10.000 MAGYAR DEVIZA KÁROSULT ÖNGYILKOSSÁGBA KERGETÉSÉÉRT, A BANKÁRKASZTTAL KÖTÖTT HAZAÁRULÁSÁÉRT (EBRD DIKTÁTUM!), A BOLSEVIK RENDŐRÁLLAM LÉTREHOZÁSÁÉRT ÉS A MAGYAR CSALÁDOK KILAKOLTATÁSÁÉRT!!!
  TUDTAD?! …- hogy az offshore érdekeltségű, terrorizmusból eredő pénzeket tisztára mosó Schmidt Mária cégeivel összejátszik a IV. V. VI. VII. XII. XIII. XIV. XV. XVIII. kerületi és a Budapesti Rendőr főkapitányság, az Intrum Justitia adócsaló offshore cég, a Közjegyző és Lakásmaffia, az MBVK és összeférhetetlen elnöke Schadl György, a Pesti Központi Kerületi Bíróság és a Törvényszék korrupt bírái, a Kúria, a Főügyészség és az alkotmány nélküli Alkotmánybíróság?!
  …hogy a Fővárosi Törvényszék a Magyar Államkincstár és a „Magyar Állam” ezermilliárdokat maszatol el évente Orbán oligarcháinak?!
  …hogy az ún. Babaváró Hitelbe és CSOK-ba rángató NÉPmegtévesztő orbitális ZSIDESZ PROPAGANDA is csupán elektronikus pénzteremtési trükk és a szokásos, de hírhedt uzsorás bankár svindli?!
  Biz’ ám!!!
  A 32 éves ún. „Rózsadombi Paktum” (ami a szabadkőműves cionista világszervezet diktátuma!!!) előírásai szerint fosztja ki és kergeti halálba magyarok tízezreit, hogy az izraeli betelepítési program 2022-ig végleg lejátszódhasson!!!
  Ami az érbevágó sokkoló valóságban arról szól, hogy 6 millió magyar rabszolga gürizéséből él jól 4 millió Isten, Anya, Gyermek és Jézus gyilkos ún. új-régi migráns honfoglaló!!!

  SEGÍTESZ TÖRTÉNELMET ÍRNI?!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük