KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A normalitás védelmében szervezett rendezvényt az EPU

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Augusztus 22-én délután 4 órai kezdettel tartotta meg a normalitás melletti demonstrációját a European Patriots Unite Egyesület Budapesten a Petőfi szobornál.

A hosszú ünnepi hétvége ellenére is szép számban összegyűlt érdeklődő előtt több ismert személyiség adott hangot véleményének az egyre agresszívabban megnyilvánuló, az abnormalitást terjesztő, a normális emberi értékrendet megtagadó gondolatokkal, megnyilvánulásokkal szemben, melyek jogosan keltenek felháborodást és megütközést az egészségesen gondolkodók és a természetes értékrendet képviselők körében.

Az eseményt a European Patriots Unite Egyesület nevében Csíkhelyi Levente nyitotta meg, majd őt követően Gonda László a Magyarok Világszövetsége nevében beszélt.

Felszólalt továbbá Kremser Tamás a Patriots Unite Egyesület elnöke, Reiner Péter holokauszt túlélő és Szilágyi Ákos a Hetero Pride Budapest közösségének nevében, valamint Mikus Márton a Fiatal Nemzettudat Emeléséért Szövetség elnöke, Dr. Téglásy Imre az Alfa Szövetség elnöke és Dr. Gaudi-Nagy Tamás a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője a European Patriots Unite Egyesület elnökségi tagja.

 

A normalitás melletti kiállásról tartott demonstrációról hamarosan bővebben, a felszólalók beszédeit teljes egészében közölve adunk tájékoztatást.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: